Ostalo

PFL doveo svojevremeno najzabavnijeg borca UFC-a

Tom Lawlor
 screenshot/Youtube
Nakon što su jučer objavili deset novih članova svojih rostera, PFL je i danas nastavio s objavom novih imena. Roster poluteške kategorije pojačava 'Filthy' Tom Lawlor, svojevremeno veliki UFC-ov zabavljač.

36-godišnji Lawlor (10-7) krenut će u lov na svotu od milijun dolara koja će pripasti pobjedniku treće sezone, no dolazi u vrlo jaku konkurenciju. Poluteška kategorija na svom rosteru za sada potvrđenog ima prošlosezonskog prvaka Emiliana Sordija i sjajnog grapplera Jordana Younga, no očekuje se kako bi se trebali vratiti svi najbolji prošlosezonski borci poput Rashida Yusupova, Maxima Grishina i Jordana Johnsona.

Osim unutar borilišta, PFL će s Lawlorom dobiti veliko pojačanje izvan njega, budući da se radi o borcu koju je uvijek pronalazio više načina kako zabaviti publiku. Njegovi performansi na vaganju, kao i spektakularni ulasci u borilište, i dalje zabavljaju fanove preko YouTubea i zapravo su isti bili razočarani kad mu je UFC to svojevremeno zabranio. Za očekivati je kako će PFL-ovoj publici biti spreman ponuditi nešto u tom tonu.

Lawlor je posljednji put nastupio u studenom 2018. godine, kad je na priredbi Golden Boya poražen od Derona Winna. Bio mu je to prvi nastup nakon što je sredinom 2016. godine pao na doping testu te je nakon toga otpušten iz UFC-a. U međuvremenu je nastupao i u profesionalnom hrvanju.

PFL-ova sezona startat će 21. svibnja, no još nije poznato borci koje dvije kategorije će nastupiti na prvoj priredbi.

Linker
24. travanj 2024 16:59