Ostalo

PFL maknuo Ali Abdelaziza sa svojih evenata do daljnjeg

Khabib Nurmagomedov vs. Ali Abdelaziz
 Instagram
Nakon njegovog sukoba ili je bolje reći napada na suparničkog menadžera Abea Kawu, Ali Abdelaziz je zamoljen od strane PFL-a da se ne pojavljuje na njihovim eventima dok se čitava stvar ne riješi. Podsjetimo kako je Abdelaziz ošamario Kawu na posljednjem PFL-u, a umiješao se i Kawin borac i bivši UFC prvak Anthony Pettis.

Nakon što je policija otvorila istragu, PFL je odlučio maknuti Abdelaziza sa svojih evenata. Sve dok se sve ne riješi i dok incident ne dobije svoj pravni epilog. Vijest je javnosti otkrio Brett Okamoto s ESPN-a.

"Prema odluci lige, Ali Abdelaziz neće biti prisutan na niti jednom eventu do kraja godine. S obzirom da se radi o pravnoj stvari, do zaključenja postupka nećemo davati više izjave", rečeno je iz PFL-a na što je Abdelaziz dao svoj komentar.

"Razgovarao sam s PFL-ovim direktorima ovaj tjedan i ne želim da sam ja u fokusu javnosti. Moji sportaši u PFL-u bi trebali biti u fokusu javnosti. Imam 10 boraca u PFL-u koji se bore u četvrtak. Pobrinuli smo se da su svi točni na vagi i da imaju sve što im treba. I dalje ću podržavati svoje sportaše", rekao je Abdelaziz.

Iduća priredba PFL-a je već danas (četvrtak na petak), a pratit ćemo "playoff" u lakoj i perolakoj kategoriji. U glavnoj borbi večeri Lance Palmer, kojem je upravo Abdelaziz menadžer, će se sučeliti s Gadzhi Rabadanovim.

Linker
20. travanj 2024 15:40