Ostalo

PFL otkazao cijelu ovogodišnju sezonu!

Ante Delija
 Ivan Dijaković
Profesional Fighters League promocija odlučila se na neočekivan potez. Naime, oni su otkazali cijelu svoju ovogodišnju sezonu. Osim toga, donijeli su odluku kako će svi borci koji su s njima na ugovoru biti stipendirani na mjesečnoj bazi.

Vijest o otkazivanju sezone na svom je Twitteru donio Brett Okamoto, a izvor mu je predsjednik PFL-a Peter Murray. Otkrio je kako se sve odgađa za 2021. godinu te će ta sezone sadržavati borce i format planirane za ovu godinu. Osim toga, dodano je kako će borci koji su s njima na ugovoru biti stimulirani mjesečnim novčanim stipendijama.

PFL-u se ove sezone trebao vratiti Ante Delija, a čak se pojavila i informacija prema kojoj se u prvom kolu trebao boriti protiv bivšeg UFC-ovog teškaša, Justina Lewisa. Ovako i on ostaje bez ugovorenih borbi pa je moguće očekivati da ga ponovno aktivira KSW, u čijem je kavezu nastupio na priredbi u Areni Zagreb.

PFL nije naveo znači li to da će ove cijele godine ostati bez svih priredbi ili su otkazani samo turniri koji su svojim pobjednicima trebali donijeti nagradu od milijun dolara. Više informacija trebalo bi se pojaviti tijekom dana, kad promocije izađe i sa službenim priopćenjem.

Prema informacijama koje smo do sada imali, PFL je trebao startati početkom lipnja, a potvrđeno je kako su obnovljeni ugovori sa svim prošlosezonskim pobjednicima te je dovedeno nekoliko zvučnih pojačanja. No, čini se kako će oni nastup u njihovom "smart cageu" morati čekati možda čak do 2021. godine.

Linker
25. travanj 2024 09:16