Ostalo

Pojavile se nove informacije: 'Penna je prilikom nesreće nokautirao zračni jastuk'

 Screenshot (Instagram)
Pojavile su se nove informacije o prometnoj nesreći koju je prošlog petka na Havajima doživio bivši UFC-ov prvak B.J. Penn.

Penn je u svom gradu Hilo sudjelovao u prometnoj nesreći nakon koje je hospitaliziran. Prema prvim izvještajima, Penn je izgubio kontrolu nad kamionetom te se prevrnuo ispred jednog shopping centra.

Sada znamo i neke nove detalje... Nesreća u kojoj je sudjelovao član UFC-ove Kuće slavnih dogodila se oko 19:39. Vozilo u kojem je policija zatekla Penna je crna Toyota Tacoma. Policija je potvrdila da je Penn pod istragom, a sumnja se i da je vozilom upravljao dok je bio pod utjecajem alkohola.

Predstavnik obitelji Penn, Gary Levitt, potvrdio je da B.J. sudjelovao u nesreći te da je prilikom iste ostao bez svijesti. No, rekao je kako nema saznanja o nekakvoj istrazi.

"Nitko još nema nikakve činjenice, a iz onih koje smo mi pogledali, kamionet se nikad nije prevrnuo. Niti je na njemu bilo značajne štete za koju kažu da je postojala. B.J.-a je zapravo nokautirao prednji zračni jastup. Prevezli su ga u bolnicu, pregledali i onda pustili", izjavio je Levitt prema MMA Fightingu te dodao kako će objaviti fotografije koje će opovrgnuti dio postojeće priče.

Penna smo posljednji put u Octagonu gledali kada je u svibnju prošle godine poražen od Claya Guide. Bio je to njegov sedmi poraz zaredom. UFC ga je otpustio prošlog rujna nakon što se internetom proširila snimka ulične tučnjave u kojoj je završio teško nokautiran.

Linker
25. travanj 2024 18:51