Ostalo

Poljaci prelomili: Službeno otkazana KSW 53 priredba, pročitajte objašnjenje!

Poljski KSW donio je odluku kako se KSW 53 priredba, koja se trebala održati 21. ožujka u Atlas Areni u Lodzu, u potpunosti otkazuje. Riječ je o priredbi koju je Roberto Soldić trebao predvoditi borbom protiv Mariusa Žaromskisa, a svoje nastupe trebali su upisati Stipe Bekavac te teškaš iz Bosne i Hercegovine, Denis Stojnić.

Nakon što je poljska Vlada jučer donijela odluku kako se zbog epidemije koronavirusa naređuje otkazivanje svih većih javnih događaja u njihovoj državi, uključujući sportske priredbe, bilo je jasno da je nova priredba KSW promocije u problemima. Njihovo vodstvo jučer nije bilo spremno donijeti odluku o tome što će se dogoditi, no nakon 24 sata provjeravanja opcija su odlučili kako nemaju druge nego sve otkazati.

Druga opcija bila je priredba bez gledatelja, no ne možemo biti sigurni je li to također bila nemoguća opcija ili je ovo s poslovne strane bila bolja odluka za KSW. Promocija je sve objasnila putem svoje objave na društvenim mrežama i službenim kanalima.

"Sigurnost naših sudionika i posjetitelja oduvijek nam je prioritet. Upravo zbog smo vrlo tužni što vas moramo informirati kako su prisiljeni otkazati KSW 53 priredbi planiraju za 21. ožujka. Pokušali smo sve što je bilo u našoj moći da organiziramo ovu priredbu, no na kraju smo morali donijeti najtežu odluku. Uslijed restrikcija naređenih u cijeloj državi, s ciljem minoriziranja učinka epidemije koronavirusa (COVID-19), KSW 53 neće se održati niti na planiranoj lokaciji niti u televizijskom studiju", glasi službeno priopćenje organizatora.

Trenutno se ne zna što će se dogoditi s ugovorenim borbama, tj. hoće li biti prebačene na neke druge programe ili će promocija pokušati ovaj program, onako kako je zamišljen, postaviti nekog drugog datuma. Informaciju nam je potvrdio i menadžer Ivan Dijaković, koji je na programu trebao imati Roberta Soldića i još nekoliko svojih boraca. Otkrio je kako na ovaj način "propadaju" pripreme u koje su uložene privatne financije, no da drugog rješenja ipak nije bilo.

Linker
17. travanj 2024 08:02