Ostalo

Rampage Jackson: Nikad nisam ni sanjao o borbi protiv Fedora, još uvijek je vrlo opasan

Quinton Jackson
 Screenshot/Youtube
Kraj 2019. godine obilježit će okršaj dviju MMA legendi, Fedora Emelianenka i Quintona "Rampagea" Jacksona na Bellatorovoj priredbi u Japanu 28. prosinca.

Dok se priprema za veliki meč, Jackson (38-13 MMA, 5-2 BMMA) je priznao da u posljednje vrijeme razmišlja o kraju karijere.

"Imam 41 godinu, razmišljam o tome svaki put kad dođem na trening. Kraj karijere mi je konstantno na pameti", rekao je Jackson dodavši da još ne zna točno kada će se umiroviti. Priznaje da se raduje novom nastupu pred japanskom publikom u Saitami.

"Bit će kao nekada. Zbilja mi nedostaju borbe u Japanu, rekao sam i svom treneru prije nekoliko mjeseci da bi bilo lijepo završiti karijeru u Japanu", dodao je "Rampage", koji ranije nikada nije ni pomišljao da bi se jednog dana mogao boriti protiv Fedora (38-6 MMA, 2-2 BMMA).

"Nisam ni sanjao o borbi s Fedorom jer, dok smo obojica bili u PRIDE-u, ja nisam bio teškaš, ali sada sam velik momak. Sada sam teškaš kao i on. Znao sam da je pitanje vremena kad ću se morati boriti protiv njega čim sam se popeo u višu kategoriju, ali o tome nikada nisam razmišljao".

"Fedor je vrlo, vrlo opasan. Još uvijek je agresivan. Stilovi kroje mečeve, a borba mene i Fedora bi mogao biti opasan meč za jednog od nas dvojice", kaže Jackson, nekadašnji UFC-ov prvak poluteške kategorije.

Linker
25. travanj 2024 03:08