Ostalo

Rogan progovorio o novom bogatom ugovoru: 'Sve mi još uvijek izgleda nestvarno'

Joe Rogan
 Screenshot (YouTube, UFC)
Joe Rogan nedavno je objavio veliku vijest po kojoj se njegov popularni The Joe Rogan Experience podcast seli na Spotify. UFC-ov komentator skupo je naplatio svoj proizvod i još uvijek ne može vjerovati kakav je dogovor postigao s poznatom platformom.

"Sadržaj ostaje besplatan i bit će to isti šou. Radi se samo o ugovoru za licenciranje. Znači da Spotify neće imati nikakvu kontrolu oko kreiranja sadržaja. Njihova je želja da nastavim raditi ono što već radim", nedavno je objasnio Joe.

Plan je, naime, takav da će se kompletne epizode ekskluzivno emitirati na Spotifyu, dok će na Roganovom YouTube kanalu biti dostupni samo isječci.

Iako je The Wall Street Journal nakon razgovora sa svojim izvorom objavio da je ovdje riječ o poslu "vrijednom više od 100 milijuna dolara", Rogan još uvijek ne želi otkriti o kakvom se točno iznosu radi. Štoviše, dojam je da mu je u ovim trenucima neugodno pričati o financijskim detaljima novoga ugovora.

"Neobično sam bogatiji. Kao da to još uvijek ne mogu registrirati. Izgleda nestvarno", izjavio je Rogan za The New York Times pa na temu iznosa odgovorio:

"Osjećaj je grozan. Pogotovo sada, kada ljudi ne mogu raditi".

Prema informacijama koje je ranije objavio The Verge, The Joe Rogan Experience na Spotifyu će biti globalno dostupan od 1. rujna, a tek će nešto kasnije postati ekskluzivan. Epizode se neće naplaćivati, ali će slušatelji morati postati korisnici ove platforme.

Linker
19. travanj 2024 02:33