Ostalo

Scott Coker prokomentirao Whiteove planove: 'Bruce Lee je to već napravio'

Scott Coker
 screenshot/YouTube
Predsjednik Bellatora, Scott Coker, vrlo je zanimljivo prokomentirao UFC-ove planove oko privatnog otoka na kojem bi se borbe održavale. Smatra kako to nije potrebno te vjeruje da će se sve vratiti u normalnu prije nego što UFC tako nešto i stavi u pogon.

Predsjednik Bellatora u svom se posljednjem medijskom istupu osvenuo na ambiciju Dana Whitea o izgradnji borilačkog kompleksa na privatnom otoku u neutralnim vodama. Zapravo, na neki način ga je optužio za plagijat.

"Slušajte, to se već odradilo 1973. godine u filmu "Enter the Dragon". Bruce Lee je morao otići na Hanov otok, boriti se protiv Hana, ubiti Hana na kraju i osloboditi sve zatvorenike. To se već odradilo. Želiš ići na otok? Slobodno. Nama daj par mjeseci i mi ćemo se svi vratiti u normalu", rekao je Coker u razgovoru za CBS Sports.

On vjeruje kako bi se sve moglo vratiti u normalnu početkom ljeta.

"Ako dobijemo zeleno svjetlo krajem lipnja, bit ćemo spremni. Ako ga dobijemo u srpnju, također ćemo istog trenutka biti spremni krenuti. Ono što ćemo morati napraviti je plan kako ćemo evente poslagati i koliko ćemo ih morati u kratkom vremenu odraditi da bismo se vratili u normalan tok", najavio je Coker.

Bellator je među prvima otkazao sve svoje priredbe koje su ovih mjeseci bile u planu. Posebno se to odnosi na svibanj u kojem su ih trebali odraditi čak tri.

Linker
15. travanj 2024 12:56