Ostalo

Sergio Pettis dobio protivnika za debi u Bellatoru

Sergio Pettis
 Screenshot (YouTube)
Bivši UFC "contender" u muha kategoriji Sergio Pettis će u novoj promociji debitirati 25. siječnja. Na Bellatorovom eventu koji se održava na taj datum će se sudariti s Alfredom Khashakyanom. Na istom popisu borbi ćemo gledati i obračun Cris Cyborg i Julie Budd u dvoboju za titulu Bellatorove prvakinje. To je ujedno debi i za bivšu UFC šampionku u organizaciji Scotta Cokera.

Prvi je vijest objavio portal MMAFighting da bi kasnije informacija bila potvrđena i od strane čelnika američke organizacije.

Podsjetimo kako je mlađi brat iz obitelji Pettis odlučio potpisati ugovor s Bellatorom nakon što mu je onaj aktualni s UFC-om završio. Dapače. u posljednjem dvoboju je svladao Tysona Nama, no neovisno o tome je odlučio promijeniti radnu okolinu. Ukupno je za vrijeme UFC karijere sakupio 9 pobjeda i 5 poraza.

No, u novoj promociji će se natjecati za sada isključivo u bantam kategoriji jer Bellator nema onu nižu do 57 kilograma.

Khashakyan u karijeri ima 11 pobjeda i 4 poraza, a najpoznatiji je po porazu od danas UFC zvijezde Seana O'Malleya u "reality showu" DWCS.

Priredba se održava u kalifornijskom Inglewoodu.

Linker
20. travanj 2024 13:02