Ostalo

Šokirani Miočić se emotivnom porukom oprostio od Kobea Bryanta

 Robyn BECK / AFP
Smrt Kobea Bryanta (41) pogodila je čitav svijet. Legendarni košarkaš poginuo je u nedjelju u padu helikoptera u blizini Los Angelesa. Prema dostupnim informacijama, život je izgubilo ukupno devet ljudi, a među njima i 13-godišnja Bryantova kći Gianna. Brojne potresne reakcije munjevito se šire internetom, a svoju je poruku poslao i Stipe Miočić.

Aktualni UFC-ov teškaški prvak oglasio se koji sat nakon što se medijima proširila tragična vijest. Stipe je odmah otkrio da je šokiran, a Bryanta je opisao kao legendu kojoj se zahvalio na svemu što je učinio za sport, ali za ono što je činio izvan njega.

"Šokiran sam. Počivaj u raju. Hvala ti na svemu što si učinio za sportaše i sve ostale u svjetskim zajednicama. Ti si legenda. U ovom nezamislivom danu ti šaljem ljubav u ime obitelji Miočić. Bog te blagoslovio", napisao je Miočić na svom Twitter profilu.

Bryant je jedan od najvećih NBA košarkaša u povijesti. Cijelu svoju 20-godišnju karijeru je proveo u Los Angeles Lakersima. Pritom je osvojio pet naslova NBA prvaka (2000., 2001., 2002., 2009., 2010.), a dva je puta bio MVP finala (2009., 2010.) te jednom MVP sezone (2008.). Kobe je i dvostruki olimpijski pobjednik. S reprezentacijom SAD-a osvojio je zlato na Igrama u Pekingu 2008. te njemu dodao još jedno četiri godine kasnije u Londonu. Bogatu karijeru završio je u travnju 2016. godine.

Linker
19. travanj 2024 00:08