Ostalo

Talentirani britanski borac ubijen na proslavi svog 30. rođendana

Jahreau Shepherd
 screenshot/YouTube
Britanski borac Jahreau Shepherd tragično je preminuo na proslavi vlastitog rođendana

Jahreau Shepherd bio je talentirani britanski borac velter kategorije i prvak u tri različite organizacije te se od njega puno očekivalo. No, njegov život naglo je zaustavljen u večernjim satima subote, kad je brutalno ubijen tijekom proslave vlastitog rođendana. Kako prenose britanski mediji, Shepherd je 30. rođendan slavio uz roštilj s prijateljima i obitelji u dvorištu, u londonskom naselju Kensington, kad je nedefinirana osoba došla i izbola ga nožem. Hitna pomoć odmah je pozvana, no nisu uspjeli pomoći borcu koji je preminuo.

Scotland Yard pokrenuo je istragu, no za sada nema uhićenih niti osumnjičenih. Svjedoci tvrde kako se sve dogodilo iznenada te da ne mogu pretpostaviti razlog zašto bi netko ubio Shepherda. Navode ga kao sportaša u potpunosti posvećenom treningu, koji se nadao skorom dogovaranju nove borbe u kojoj bi ga pobjeda dovela bliže ispunjenju njegovih ambicija.

Shepherd je profesionalac bio tri godine te je do sada ostvario šest pobjeda i dva poraza. No, trenutno je bio u sjajnoj formi, tijekom koje je slavio u posljednjih pet borbi, osvojivši titule prvaka CEA, UCMMA i Fusion MMA organizacija. Svoju prvu pobjedu upisao je 2018. godine u Bellatoru, no nakon toga nije dalje pozivan u drugu najveću svjetsku promociju. Nakon završetka "lockdowna" trebao je nastaviti karijeru.

Linker
16. travanj 2024 06:04