Ostalo

U San Antoniju uhićen nekadašnji protivnik Mirka Filipovića

Jose Alberto Rodriguez Chucuan
 THOMAS SAMSON / AFP
Jose Alberto Rodriguez Chucuan, za neke poznatiji pod imenima Alberto Del Rio, Alberto El Patron ili Dos Caras Jr., proteklog je vikenda uhićen u San Antoniju.

Kako javlja MMA Junkie, koji se poziva na izvještaj NBC News 4 San Antonio portala, bivša WWE zvijezda uhićena je 9. svibnja zbog optužbe za seksualno zlostavljanje.

42-godišnji Chucuan je prema dostupnim informacijama navodno napao žrtvu, udario je po čelu te naredio da obuče haljinu i zapleše za njega. Navodno je i neimenovanoj ženi zaprijetio da će joj, ako zaplače, "uzeti sina i odbaciti ga nasred neke ceste".

Dio portala javlja i da je napadnuta žena policiji prijavila nekoliko ozljeda te otkrila da ju je Chucuan, nakon što se razljutio, dvaput udario po glavi te seksualno zlostavljao.

"Navodno joj je zavezao ruke, stavio čarapu u usta i seksualno zlostavljao satima" javlja pak Yahoo! Sports uz dodatak da se incident navodno dogodio još 3. svibnja nakon što je Del Rio optužio ženu za nevjeru.

Chucuan je navodno nekoliko sati proveo u policijskoj postaji, a na slobodu pušten uz jamčevinu od 50.000 dolara

Osim dubokog traga kojeg je ostavio u kečerskom svijetu, gdje je, između ostalog, postao i WWE prvak, Del Rija su neki bolje upoznali i kroz njegovu MMA karijeru tijekom koje je ostvario devet pobjeda i šest poraza.

Ovog meksičko-američkog borca navijači s ovih prostora najviše pamte zbog davne 2003. godine kada ga je na Pride Bushido 1 priredbi teško nokautirao legendarni Mirko Filipović.

Njegov posljednji MMA nastup dogodio se u prosincu 2019. kada ga je pod okriljem Combate Americas promocije svladao legendarni Tito Ortiz.

Linker
19. travanj 2024 04:49