Ostalo

Usmanov mlađi brat došao do još jedne dominantne pobjede

Mohammed i Kamaru Usman
 screenshot
Još jedan impresivan i dominantan nastup je iza obitelji Usman, ovog puta iza mlađeg brata Mohammeda

Jučer je održana Titan FC 63 priredba u čijoj je glavnoj borbi nastupio Mohammed Usman. Već sama činjenica da je ovaj teškaš mlađi brat UFC-ovog prvaka Kamarua Usmana dovoljna je za posebnu pažnju MMA javnosti, no Usman između ostalog glasi i za jednog od najtalentiranijih teškaša izvan UFC-a. Ovaj preko 110 kilograma teški borac je to još jednom potvrdio.

U spomenutoj glavnoj borbi Usman je odradio nastup u stilu svog brata. Apsolutnom hrvačkom dominacijom savladao je 36-godišnjeg Terrancea Hodgesa. Usman tako ipak nije uspio završiti borbu i tako nadograditi na dvije ekspresne nokaut pobjede u posljednja dva nastupa, no najvažnije da je nastavio pobjeđivati, čime je ovaj 31-godišnjak svoj omjer pobjeda i poraza sad doveo na 7-1.

Usman je ranije ove godine potpisao ugovor s PFL-om te je trebao nastupiti uz Antu Deliju u njihovom teškaškom turniru. No, kako je PFL sve otkazao, tako se Usman vratio u promociji unutar čijeg borilišta je u posljednje vrijeme nastupao. Za sada nije poznato hoće li u PFL-u nastupiti čim to bude moguće ili mu je ugovor raskinut. Nakon impresivnih predstava te uz prezime koje ime, UFC bi svakako trebao biti zainteresiran za njegov angažman.

Linker
24. travanj 2024 13:25