Ostalo

Velasquez nakon sjajnog 'kečerskog' debija već pregovara s velikim promocijama

Cain Velasquez
 mma_newsworld Instagram
Za sve one koji su se nadali da bi angažman Caina Velasqueza u pro-hrvanju mogao biti tek izlet i nešto privremeno, a da bi se bivši UFC prvak mogao vratiti jednog dana u Octagon, slijedi razočaranje. Čini se kako se Meksikanac tako dobro snašao među kečerima da već sada pregovara oko angažmana u još većim organizacijama i da ostaje u ovom poslu!

Poznati MMA reporter Marc Raimondi javlja da se Velasquez pojavio na "New Japan Super J Cupu" priredbi koja se održala u San Fracniscu. Razlog nije bio samo dobar šou, nego i pregovori s čelnicima NJPW organizacije. Radi se o japanskoj pro-hrvačkoj promociji koja sjedište ima u Tokiju, a osnovao ju je legendarni Antonio Inoki.

U ovom trenutku popularni bivši prvak ima ugovor na još dvije borbe u Lucha Libre AAA promociji, no kako tvrdi Ramondi - već mu je pristupilo nekoliko pro-hrvačkih promocija koje ga žele u svojim redovima.

I za vrijeme trajanja svoje borilačke karijere, Velasquez je često isticao kako je veliki zaljubljenik u pro-hrvanje i kako ne bi imao ništa protiv okušati se u nekoj od promocija. Nakon niza ozljeda i dugotrajnih oporavaka, Velasquez se pokušavo vratiti u UFC mečem protiv Francisa Ngannoua. No, nokautiran je za tek nekoliko sekundi pa je konačni odabir definitivno pao na pro-hrvanje. Debi je odradio početkom kolovoza, a kako se moglo čuti od onih koji su Caina gledali u akciji, odradio je sjajan posao i odlično se snašao u novom sportu.

Linker
20. travanj 2024 04:13