Ostalo

(VIDEO) Bellator 249: Cris Cyborg slavila zahvatom po prvi put u karijeri

Cris Cyborg
 screenshot/YouTube
Cris Cyborg obranila je titulu Bellatorove prvakinje svojim prvim 'submissionom' u karijeri

Cristiane "Cyborg" Justino bila je glavna zvijezda nove Bellatorove priredbe i nije razočarala svoje mnogobrojne fanove. U borbi protiv Arlene Blencowe, prvoj otkako ponovno trenira kod Rafaela Cordeira, prezentirala je sav snop svojih borilačkih vještina. U prvoj je rundi dominirala na nogama, pruživši tehnički prekrasnu borbu, dok je u drugoj posao završila na podu. Gušenjem je svoju izazivačicu prisilila na tapkanje, što je ujedno prva pobjeda prisiljavanjem na predaju u njenoj cijeloj karijeri. Cris je inače vrsna grapplerica, ali rijetko kad je imala priliku to i prezentirati, zbog svoje uobičajene dominacije na nogama protiv gotovo svih protivnica.

U sunaslovnoj borbi priredbe, koja je takva postala nakon što je borba Patrickyja Freirea i Jaleela Willisa otkazana dok je program već trajao, Leandro Higo savladao je Rickyja Bandejasa prekidom u drugoj rundi. Teškaš Steve Mowry slavio je prekidom u prvoj rundi protiv Shawna Teeda, borba između Saada Awada i Mandela Nallo poništena je nakon nenamjernog udarca koji je borca onemogućio za nastavak, dok je Andrew Kapal napravio Josephu Creeru toliko štetu da ovome liječnici nisu dozvoliti ulazak u treću rundu.

Na programu je ukupno održano 11 borbi, od čega je čak deset završilo prekidom. S uvodnog programa svakako vrijedi spomenuti novu brzu pobjedu vrlo atraktivnog mladog borca iz Izraela, Aviva Gozalija. Ispod odlomka možete pogledati snimku cijelog glavnog programa, dok su ispod videa rezultati. Za one koji žele znati više, na samom dnu teksta je i snimka cijelog uvodnog programa koji također može zadovoljiti potrebne svakog MMA fana.

Bellator 249 - Rezultati

Cris Cyborg (c) def. Arlene Blencowe - SUB (R2 2:36)
Leandro Higo def. Ricky Bandejas - SUB (R2 2:32)
Steve Mowry def. Shawn Teed - TKO (R1 4:22)
Saad Awad vs. Mandel Nallo - No contest
Andrew Kapal def. Joseph Creer - TKO (R2 5:00)

Kemran Lachinov def. Kyle Crutchmer - jednoglasna sudačka odluka
Christian Edwards def. Hamza Salim - SUB (R2 1:28)
Da'Mon Blackshear def. Mike Kimbel - SUB (R2 4:14)
Aviv Gozali def. Logan Neal - SUB (R1 3:22)
Albert Gonzales def. Kastriot Xhema - TKO (R2 5:00)

Linker
21. travanj 2024 11:55