Ostalo

(VIDEO) Bellatorov najveći talent prekinuo šutnju! Pico nakon teškog poraza priznaje da “ima još jako puno posla pred sobom”

Tjedan dana nakon teškog poraza na Bellator 222 priredbi Aaron Pico je prekinuo šutnju. Bellatorova najveća mlada nada obratila se fanovima putem društvenih mreža i poručila kako ne odustaje od svog cilja da postane svjetski prvak.

Posjet Madison Square Gardenu prošlog vikenda nije prošao po planu za 22-godišnju hrvačku zvijezdu koja u borilačkim krugovima slovi za jednog od najvećih talenata ikad viđenih u sportu.

Iskusniji i neporaženi Mađar Adam Borics (13-0) letećim koljenom u drugoj rundi poslao je Pica (4-3) u novi poraz nokautom. Novopečeni član Jackson- Wink akademije tako je po prvi put u svojoj mladoj karijeri upisao dva uzastopna poraza i prekinuo niz od četiri sjajne pobjede prekidom koje su sve došle unutar prve runde.

Pico je na Instagramu objavio videu kojem se se osvrnuo na razočaravajući poraz...

"Nisam bio na telefonu posljednjih dana, ali sam vas htio obavijestiti da sam dobro. Očito ne volim gubiti, to je loš osjećaj, ali vratit ću se. Moram se vratiti u Albuquerque, vidjeti s trenerima gdje smo pogriješili i onda ću se vratiti pobjedom. U ovim trenutku samo uživam u životu, jašem svog konja, šećem pse i oporavljam se", rekao je Pico i nastavio:

"Ali nadam se da ste svi imali sjajan vikend. Zahvaljujem se svima još jednom na podršci, to mi zaista jako puno znači. Imam puno posla pred sobom. Jako puno posla. Ali to je ono što ovo čini zabavnim, uzbudljivim i zbog čega se isplati ustati svaki dan i raditi na svojem konačnom cilju, a to je postati prvak svijeta. Doći ćemo tamo. Hvala vam."

Linker
16. travanj 2024 09:48