Ostalo

(VIDEO) Borac oduševio spektakularnim nokautom u stilu Andersona Silve

EFC 81
Uistinu fenomenalan nokaut ostvario je borac Asiashu Tshitamba na najnovijem izdanju vodeće afričke MMA promocije Extreme Fighting Championship.

Tshitamba je u borbi perolake kategorije protiv Billyja Oosthuizena priredio pravi šou za publiku koja se okupila na EFC 81 priredbi u njegovoj rodnoj Petoriji i završio protivnika u stilu legendarnog UFC prvaka Andersona Silve.

Odmah na početku druge runde, 27- godišnji Afrikanac je pronašao otvor da plasira prednji udarac nogom koji je završio ravno na bradi njegovog protivnika. Oosthuizen je od udarca ostao paraliziran na nogama te ga je Tshitamba još jednom šakom konačno poslao na pod za pobjedu nokautom nakon 12 sekundi u drugoj rundi.

Vrhunski nokaut borca kojem je ovo bio tek pet profesionalni meč u karijeri nedvojbeno podsjeća na remek djelo Andersona Silve iz 2011. kada je Brazilac na UFC 126 priredbi istim potezom završio Vitora Belforta i pokazao svijetu da ovaj jednostavan udarac može biti itekako efikasan ako borac zna kada ga upotrijebiti.

Tshitamba je ovim nokautom došao do omjera 4-1 dok je Oosthuizen nakon poraza sada na omjeru 3-3.

Linker
23. travanj 2024 22:21