Ostalo

(VIDEO) Borci Cage Warriorsa snimili jedan od zabavnijih novijih borilačkih uradaka

 screenshot
Dok čekaju povratak u dvorane te u borilišta, borci britanske promocije Cage Warriors dobro su se zabavili snimivši odličnu i vrlo zabavnu video kompilaciju.

"Izgubili smo kontrolu nad našim rosterom boraca", poruka je ostavljena na Twitteru Cage Warriors promocije, uz podijeljeni video koji su snimili njihovi borci, predvođeni najvećom zvijezdom te promocije, Paddyjem Pimblettom.

Zapravo je riječ o vrlo zabavnoj verziji nedavno popularizirane vrste videa. No, dok su do sada najpoznatije postale verzije gdje se djevojke dobacuju komadićima odjeće ili dok se kroz razne ekrane prenosi olovka, borci su napravili ono što oni rade najbolje. I to na izuzetno domišljat način.

Cage Warriors inače je posljednja elitna promocija koja je održala priredbu, a trenutno su i oni na čekanju normalizacije situacije u Velikoj Britaniji, gdje zapravo održavaju većinu svojih priredbi. Programi im se prenose na UFC Fight Passu, a smatra ih se najvećom europskom MMA promocijom, uz poljski KSW te je riječ o promociji koja najviše boraca "izvozi" u UFC.

Linker
23. travanj 2024 08:08