Ostalo

(VIDEO) Dos Santos ispao iz Plesa sa zvijezdama, odmogla mu infekcija noge

Junior dos Santos
 Screenshot
Iako je sjajno počeo, bivši UFC prvak Junior dos Santos, nije uspio na isti način i dovršiti natjecanje u brazilskoj inačici šoua "Ples sa zvijezdama"! Cigano je eliminiran u posljednjoj emitiranoj epizodi koju su brazilski gledatelji pratili na televiziji Globo.

Nakon što je nekoliko tjedana (i epizoda) morao izostati radi ozbiljne ozljede noge (infekcije), a radi istog razloga je morao i otkazati nastup na UFC-u u Moskvi, Brazilac se vratio u šou. No, u posljednjoj epozodi je dobio najmanje bodova od svih preostalih pet natjecatelja. Dobio je točno 137.1 bod, što je samo 0.3 boda manje od četvrtoplasiranog, a to je značilo i konačnu eliminaciju jer je natjecanje došlo do te faze. On i njegova partnerica su se u presudnom plesu odlučili za "quick step".

Možda je ispadanje i dobro jer se bivši prvak sada mora okrenuti meču protiv Curtisa Blaydesa, koji ga čeka 25. siječnja na Fight Night eventu u američkom Raleighu. S obzirom na ozbiljnost protivnika, vjerojatno je bolje da je JDS isključivo fokusiran na slobodnu borbu, a ne i na učenje plesa. Posljednji put smo "Cigana" u akciji gledali prošlog ljeta kada je poražen nokautom od Francisa Ngannoua. Unatoč zrelim borilačkim godinama i lošijim rezultatima posljednjih godina bivši prvak vjeruje da će se ponovno popesti na tron. Dvoboj protiv Blaydesa je stoga ključan za te planove.

Linker
25. travanj 2024 04:19