(VIDEO) Dos Santos ispao iz Plesa sa zvijezdama, odmogla mu infekcija noge

Iako je sjajno počeo, bivši UFC prvak Junior dos Santos, nije uspio na isti način i dovršiti natjecanje u brazilskoj inačici šoua "Ples sa zvijezdama"! Cigano je eliminiran u posljednjoj emitiranoj epizodi koju su brazilski gledatelji pratili na televiziji Globo.

Nakon što je nekoliko tjedana (i epizoda) morao izostati radi ozbiljne ozljede noge (infekcije), a radi istog razloga je morao i otkazati nastup na UFC-u u Moskvi, Brazilac se vratio u šou. No, u posljednjoj epozodi je dobio najmanje bodova od svih preostalih pet natjecatelja. Dobio je točno 137.1 bod, što je samo 0.3 boda manje od četvrtoplasiranog, a to je značilo i konačnu eliminaciju jer je natjecanje došlo do te faze. On i njegova partnerica su se u presudnom plesu odlučili za "quick step".

Možda je ispadanje i dobro jer se bivši prvak sada mora okrenuti meču protiv Curtisa Blaydesa, koji ga čeka 25. siječnja na Fight Night eventu u američkom Raleighu. S obzirom na ozbiljnost protivnika, vjerojatno je bolje da je JDS isključivo fokusiran na slobodnu borbu, a ne i na učenje plesa. Posljednji put smo "Cigana" u akciji gledali prošlog ljeta kada je poražen nokautom od Francisa Ngannoua. Unatoč zrelim borilačkim godinama i lošijim rezultatima posljednjih godina bivši prvak vjeruje da će se ponovno popesti na tron. Dvoboj protiv Blaydesa je stoga ključan za te planove.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!