Ostalo

(VIDEO) Joe Rogan od legendarnog John Wayne Parra uči kako što bolje udariti

Joe Rogan i John Wayne Parr
 screenshot
Najpoznatiji svjetski MMA komentator i jedan od vodećih svjetskih 'podcastera', Joe Rogan, veliki je ljubitelj borilačkih vještina i kao praktikant istih. Često je gost nekih poznatih boraca i trenera, a jedan od njih je i muay thai legenda John Wayne Parr. S njihovog treninga na Instagramu su objavljene neke vrlo zanimljive snimke.

Na Instagramu snimatelja Douga Rothwella pojavile su se četiri snimke iz dvorane, a na njima legendarni John Wayne Parr objašnjava Roganu svoj način izvođenja četiri osnovne tehnike borbe na nogama. To su prednji direkt, kroše, koljeno i lijevi kick.

43-godišnji Parr, koji je u svojoj profesionalnoj kickboxing karijeri upisao 99 pobjeda i 34 poraza te ga se smatra jednim od najboljih boraca lake kategorije u povijesti, detaljno je Roganu objasnio kako na najbolji način odraditi spomenute tehnike, a da se udarcem dobije najveća snaga.

"Ja nemam namjeru skupiti bodove. Ja imam namjeru ovim ti udarcem prepoloviti facu", način je na koji Parr objašnjava tehnike koje je prezentirao. A svakako je sjajno to vidjeti i svojim očima. Što se tiče Rogana, čiji borilački korijeni potječu iz karatea i tae kwon doa, iako je prešao pedesetu, on i dalje redovno trenira, a uvijek je spreman za naučiti nove tehnike udaraca.

Ispod teksta nalaze se sva četiri spomenuta videa, pogledajte!

Linker
22. travanj 2024 00:01