Ostalo

(VIDEO) Jones na 'grappling' turniru ubilježio dvije pobjede, da bi 'izgubio od curice'

Jon Jones na NAGA eventu
 Screenshot
Službeni YouTube kanal slavne Jackson-Wink MMA Akademije iz Albuequerquea je objavio vrlo zanimljiv video na kojem možete vidjeti čak dva grappling meča UFC prvaka Jona Jonesa.

Radi se zapravo o "NAGA" (North American Grappling Association) grappling eventu, koji se održao u Albuequerqueu, a na kojem je Jones očigledno izgubio. Iako naslov kaže da je Jones ubilježio dvije pobjede i poraz, zapravo se radi o šali jer je u trećem nastupu hrvao s malom djevojčicom kojoj je dao da ga "završi armbarom" na opće oduševljenje publike na tribinama koja je pratila akciju.

No, prva dva nastupa se čine poptuno legitimno. Jones je najprije završio svog protivnika gušenjem "giljotinom", nakon što je bez većih problema i bez većeg prolijevanja znoja dominirao čitavo vrijeme. U drugom meču je pobijedio mnogo ozbiljnijeg protivnika, no u konačnici je UFC prvak i tu bio vrlo dominantan i uvjerljiv.

Podsjećamo kako Jonesa početkom veljače u glavnoj borbi UFC-a 247 očekuje nova obrana naslova protiv Dominicka Reyesa. Zna se da borac iz Albuequerquea voli testirati svoje znanje i na raznim grappling natjecanjima pa ne čudi da se odazvao pozivu jedne lokalne - NAGA-e.

Linker
19. travanj 2024 06:19