Ostalo

(VIDEO) Lobov odradio mirno sučeljavanje s Malignaggijem, no onda se sukobio s njegovim timom

Artem Lobov i Paulie Malignaggi
Odrađene su i posljednje sitnice pred veliki "bare knuckle" meč Artema Lobova i Paulieja Malignaggija, koji će se večeras održati u Tampi na Floridi. Radi se o vaganju i sučeljavanju nakon njega. Začudo, između dvije glavne zvijezde nije bilo problema, no bilo je između Lobova i Malignaggijevog tima.

Oba borca uspješno su zadovoljila granicu od 70 kilograma, nakon čega su se upustili u sučeljavanje. Ono je trajalo oko minutu tijekom koje su se hladno pogledali, a nije čak bilo niti previše verbalnog prepucavanja. Nakon toga su se još fotografirali te su poslani svaki u svoju stranu.

Mislilo se kako je sve prošlo u savršenom redu, a onda je Lobov krenuo pozirati s ruskom i irskom zastavu. U tim trenucima neka zastava doletjela je na pozornicu. U pitanju je bila zastava koju je ekipa iz Malignaggijevog tima bacila prema Lobovu i za malo ga promašila. Artem je na to reagirao tako da je krenuo prema njima, a jednom je uspio udariti nogom prije nego su razdvojeni. Malignaggi je sve to promatrao sa strane.

Veći kaos je na kraju ipak izbjegnut. Onaj pravi kaos kojem se svi nadaju mogao bi se dogoditi tamo gdje je legalan. U ringu, nakon što njih dvojica večeras uđu u njega i krenu jedan prema drugom.

Linker
26. travanj 2024 22:41