Ostalo

(VIDEO) Luke Rockold poražen od 'grappling' zvijezde, pritom zaradio gadnu posjekotinu

Luke Rockhold ponovno izgubio
 Screenshot
Bivši UFC prvak Luke Rockhold je ubilježio još jedan poraz. Oporavljeni Amerikanac, kojeg u akciji nismo gledali dugo vremena radi loma vilice iz meča s Blachowiczem, je nastupio na Polarisovom "grappling" eventu u Newportu (Wales). Bolji od njega je bio Nick Rodriguez, a upravo je ovaj meč predvodio čitav "Polaris 12".

Sam dvoboj nije oduševio nikoga radi čega se Rockhold morao kasnije ispričavati. Iako je bilo intenzivne fizičke akcije, one prave "grappling" se nije moglo previše vidjeti. Na koncu su suci pobjedu zasluženo dali nadolazećoj "grappling" zvijezdi i to radi jednog dobrog ofenzivnog napada i rušenja. Rockhold je osim poraza, "zaradio" i gadnu posjekotinu iznad oka koja je vjerojatno trebala nekoliko šavova.

"Nisam ja nov u ovome, mogu biti bik, mogu biti i matador. Ali nisam imao dovoljno u sebi da bih mogao držati ovaj tempo. Svaka mu čast, dečko je čvrst. Mislio sam da će ići više na rušenja, iako sam i ja mogao to odraditi malo drugačije. Jednostavno nisam shvatio da će se većina meča odvijati na nogama i da ćemo se uglavnom gurati. Žao mi je radi toga jer sam i ja htio malo više akcije", izjavio je bivši UFC prvak te je dodao:


"Pokušao sam ga navući na neke stvari, pokušao sam neke trikove, ali dečko je odradio domaću zadaću. Iza sebe ima odličan tim koji zna kako se braniti i kako napadati. Svaka im čast."

Upitan je li se radilo o jednokratnoj gaži ili ćemo ga gledati redovito na Polarisu, Amerikanac odgovara da u ovom trentku planira dužu pauzu, ali i da je zainteresiran.

"Ovo mi je zabavno. Natjecanje je dio mog života koji me usrećuje, a ovo nije poput svog onog političkog sranja s kojim se moraš nositi u UFC-u. Tamo je puno kompliciranije. Ovdje se radi tek o zabavi", zaključuje.


Linker
20. travanj 2024 00:39