Ostalo

(VIDEO) Malignaggi i Lobov odradili ludu konferenciju za medije, iskre ponovno frcale

Paulie Malignaggi i Artem Lobov
Među gomilom sjajnih borilačkih priredbi koje nas čekaju ovog vikenda nalazi se i BKFC 6. Najveća priredba boksa bez rukavica u više od sto godina donosi okršaj Pauliea Malignaggija i Artema Lobova, koji su na jučerašnjoj konferenciji za medije ponovno odradili show.

Iako su na konferenciju za medije dovedeni sudionici tri glavne borbe ove priredbe, oni su brzo ostali u sjeni glavnog dvojca. Tek je pokoje pitanje dobio Chris Leben, kao i predsjednik promocije David Feldman. Zanimljivo, osoba zadužena za red na pozornici bio je bivši UFC-ov nokauter, Anthony "Rumble" Johnson.

Uz mikrofon je prvi stao Lobov koji je rekao kako je Malignaggi tužna priča boksa i da je ovaj meč prihvatio samo zbog novaca. "Dobit ću dobar ček, otvoriti dvije rupe na njegovoj glavi i sretan otići kući", rekao je Lobov na kraju svog kratkog obraćanja, nakon čega se pred mikrofonom našao njegov protivnik, bivši IBF i WBA svjetski prvak u boksu, Paulie Malignaggi.

"Ovaj program ima nekoliko dobrih borbi, no s glavnom ste promašili. Prebit ću ovog tipa kao da mi je nešto ukrao. Prebit ću te kao da sam ti otac jer je očito kako te u obitelji nisu naučili nekim manirama", otvorio je svoje obraćanje inače vrlo brbljavi Paulie, da bi kasnije nastavio u istom tonu: "Ja ne trebam novac, ja volim novac. Ti trebaš novac. To je razlika između nas dvojice. Koliko te je boksača prebilo na sparingu u posljednjih mjesec dana? U subotu ću pustiti mojim šakama da govore."

Lobov je cijelo vrijeme nešto dobacivao, a par puta se gotovo ponovila situacija s prošle konferencije za medije. Ipak, osiguranje je ovog puta bilo malo jače nego kad su se prvi put sreli. Borci su na kraju odgovarali na pitanja novinara, no žešćih situacija nije bilo. Vjerojatno se borci čuvaju za subotu, no možda nas iznenade na vaganju.

Inače, ukoliko nekoga zanima, Conor McGregor se još uvijek nije pojavio na Floridi, iako predsjednik BKFC-a vjeruje da će biti prisutan na borbi. Ispod teksta možete pogledati snimku najboljih trenutaka konferencije za medije.

Linker
24. travanj 2024 14:50