Ostalo

(VIDEO) Michael Page i idući protivnik obračunali se na pozornici

Michael Page i Richard Kiely
Bellator je jučer putem konferencije za medije predstavio program Bellator 227 priredbe koja će se u rujnu održati u Dublinu. Najviše interesa privukli su Michael Page i Richard Kiely. Njihov žestoki trash talk završio je obračunom na pozornici tijekom sučeljavanja.

Michael Page i Richard Kiely po dosadašnjim rezultatima i po reputaciji u MMA svijetu su miljama daleko. No, Bellator ih je odlučio upariti na dublinski event na račun prepucavanja putem društvenih mreža koje traje već neko vrijeme. Irski kickboksač iz SBG dvorane odabrao je Pagea kao nekoga preko koga bi mogao preskočiti nekoliko stepenicai i prvi glavni korak je napravio. Promocija je njihov okršaj odlučila ugovoriti znajući da imaju borbu u kojoj je Page veliki favorit i kroz koju bi se mogao vratiti pobjedama nakon prvog poraza u karijeri, a osim toga su mogli zaključiti kako dobivaju borce koji bi svojim ponašanjem tu borbu sami mogli dobro prodati. Čini se kako u tome nisu pogriješili.

Page i Kiely su jučer prvo dobili svoju vlastitu konferenciju za medije, na kojoj su se pojavili sami uz Bellatorovog europskog čelnika te su odradili 15-ak minuta žestokog prepucavanja, da bi nakon toga uslijedilo prvo sučeljavanja. Paige je na njega došao nezainteresiran, s telefonom u ruci i bez namjere ikakve interakcije. Kiely je prvo pokušao isprovocirati ga stavljanjem ispruženog palca pred njegovo lice, a onda je u potpunosti stao ispred njega. Page je reagirao tako da ga je uhvatio za rame, nakon čega se Kiely okrenuo i nešto mu rekao. U tom trenutku Page je snažno odgurnuo Kielya i krenulo je za ovakve situacije već standardno komešanje na pozornici, u koje su se uključili članovi timova i pripadnici osiguranja s ciljem da razdvoje borce. Naravno, na kraju je ozbiljniji okršaj izbjegnut, ali napravljeno je dovoljno za promociju borbe.

Ispod teksta možete pogledati cijelu konferenciju za medije zajedno sa sučeljavanjem, a tu je i snimka portala MMA Fighting na kojoj se još bolje vidi što se zapravo dogodilo.

Linker
19. travanj 2024 23:04