Ostalo

(VIDEO) Na vaganju poljske FEN promocije došlo do velike tučnjave na pozornici

 screenshot
Malo više nego što je bilo tko očekivao zaiskrilo je u Poljskoj na vaganju za FEN 31 priredbu

U sunaslovnoj borbi programa 31. priredbe druge najveće poljske promocije, koju će predvoditi Daniel Rutkowski i Damian Zielinski, održat će se borba između Lukasza Borowskog i Pawela Trybale, u međukategoriji do sto kilograma. To vjerojatno ne bi gotovo nikome od naših čitatelja bio nešto previše bitan podatak da se na vaganju nije dogodio rijetko viđeni incident.

Naime, susret dva tek poljskim fanovima poznata borca začinjen je ozbiljnom tučnjavom koja se dogodila na pozornici, odnosno situacijom kakvu zaštitari nisu mogli predvidjeti. Nakon što je vaganje i poziranje prošlo u najboljem redu, Borowski je hostesi dao nešto da mu pridrži. Nakon što je došlo do sučeljavanja licem u lice, on je to uzeo i stavio pred lice protivnika, a onda se moglo primijetiti kao je u pitanju pelena. Nije Trybala prvobitno reagirao na provokaciju, no to je napravio nakon što je Borowski pokušao uhvatiti njegove hlačice.

Umjesto klasičnog naguravanja, kakva se na ovakvim događajima često viđaju, s ciljem dodatnog podizanja tenzija pred borbu, ovdje je došlo do ozbiljnog okršaja te su oba borca pogodila po nekoliko udaraca prije nego su ih zaštitari razdvojili. Čak i nakon što su isti došli, obojica su se pokušali otrgnuti i nastaviti okršaj, no to će se ipak morati dogoditi u borilištu.

Na ovoj priredbi borit će se i hrvatski borac srednje kategorije, talentirani Ivan Ćosić. On je nakon nekoliko nesretnih okolnosti za redom, zbog kojih je ostao bez nastupa, napokon samo na korak od ulaska u borilište. Njegova borba treća je na rasporedu današnje priredbe, a suprotstavit će mu se iskusni poljski borac, Marcin Naruszczka (20-9-2). Ivanovo vaganje možete pogledati u videu ispod teksta, nakon otprilike 12 minuta, a nedugo nakon njega možete iz drugog kuta pogledati vaganje koje je zasjenilo sve ostalo što se na pozornici dogodilo.

Linker
17. travanj 2024 20:20