Ostalo

(VIDEO) Najbolji trenuci subotnjeg Bellatora uz Lovatovu detronizaciju Mouasija

Mousasi vs. Lovato
Druga najveća svjetska MMA promocija u subotu je održala priredbu u Londonu, zapravo nešto što su oni prikazali kao dvije odvojene priredbe, Bellator 223 i Bellator London. Ono što je važnije od toga je da smo mogli vidjeti pregršt sjajnih borbi i dobre akcije, ali i poraz najveće Bellatorove zvijezde, Gegarda Mousasija.

Bellator 223 program bio je predvođen borbom Paula Daleya i Ericka Silve, a ova dva bivša UFC "contendera" odradili su otvoren okršaj u svakom smislu. Udarci su sijevali na sve strane i potvrdilo se zašto su ova dva borca toliko popularni.

Sunaslovna borba ovog dijela priredbe bila je ona u kojoj je James Gallagher uspio odgovoriti na test koji mu je pružio Jeremiah Labiano. Mladi Irac došao je do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom.

Publika u Londonu vidjela je i novu pobjedu Denise Kielholtz, kickboxing superzvijezde koja nastavlja napredovati u MMA-u, četvrtu pobjedu u nizu za Charliea Warda iz SBG tima, kao i novi trijumf nove zvijezde promocije, Fabiana Edwardsa. Radi se o bratu UFC-ove britanske zvijezde, Leona Edwardsa.

Linker
22. travanj 2024 01:45