Ostalo

(VIDEO) Novi najbrži nokaut u povijesti dolazi s korejskog ROAD FC-a

screenshot
Proteklog vikenda održan je novi event korejske promocije ROAD FC, a na njoj se dogodio vjerojatno novi najbrži nokaut u povijesti. Njegov autor je Won Jun Choi.

Won Jun Choi borac je kojeg se možda sjećate iz veljače, kad je tadašnji SBC prvak Michel Pereira na ROAD FC-u protiv njega odradio svoj show. Tim putem Choi je u potpunosti izdominiran od strane Brazilca, no sad se vratio u kavez iste promocije uz potpuno drugačiji ishod. Choi je u borbi protiv In Soo Hwanga upisao pobjedu najbržim nokautom u povijesti te promocije, a možda i najbržim nokautom na višoj razini uopće. Takav podatak službeno ipak još uvijek nije izašao.

Borba između ova dva korejska borca završila je nakon samo četiri sekunde. Hwang se zaletio čim je sudac dao znak i automatski je naletio na postavljenu šaku svog protivnika. Istog trenutka završio je nokautiran i borba je prekinuta.

Video nokauta nalazi se ispod teksta, a donosi ga DAZN. Svakako ga pogledajte, a ukoliko imate vremena dajte priliku i Youtube komentarima ispod videa. Vrlo su maštoviti i svakako se isplati.

Linker
19. travanj 2024 03:21