Ostalo

(VIDEO) Perry 'zapalio' i dimom otjerao ljutitog Iaquintu s pozornice

Mike Perry i Al Iaquinta
 screenshot/Instagram
Mike Perry borac je pored kojeg teško može biti dosadno, a to se još jednom potvrdilo tijekom njegovog nastupa na 'Sumbission Underground' priredbi proteklog vikenda. Tamo je savladao Ala Iaquintu, no pravi show odradio je već na vaganju.

Grappling promocija, Chaela Sonnena, Submission Underground, odradila je proteklog vikenda svoju 11. priredbu, a jedan od najzanimljivijih duela bio je onaj između Mikea Perryja i Ala Iaquinte. No, prije svega zbog Perryjevog karaktera. Uvijek opušten i za zafrkanciju raspoloženi "Platinum" s druge je strane imao borca potpuno suprotnog karaktera. Najčešće hladnokrvnog Ala Iaquintu, no ujedno čovjeka koji se više puta iskazao kao netko vrlo "kratkog fitilja".

Njega je Perry pokušao isprovocirati već na vaganju i to tako da je u stilu legendarnog boksačkog prvaka Ricarda Mayorge zapalio cigaretu te puhnuo dim "Ragin' Alu' u lice. Ovaj je na to reagirao tako da se samo ljutito povukao s pozornice. No, kao što možemo vidjeti u videu, dobro je nasmijao njegovog timskog kolegu Aljamaina Sterlinga.

Dan kasnije odradili su meč gdje je Perry uspio slaviti na račun "najbržeg bijega", odnosno u produžetku nakon što nitko nije uspio doći do prisiljavanja na predaju.

Na priredbi se održalo još nekoliko vrlo zanimljivih dvoboja. Glavni je dobio borbu dva na dva, u kojoj su Vinny Magalhaes i Kyle Boehm uspjeli savladati Craiga Jonesa i Nicka Rodrigueza. Richie Martinez savladao je Jakea Shiledsa polugom na ruci u produžecima, dok je Austin Vanderford bio bolji od Micaha Brakefieldsa. U uvodnim borbama nastupila je Perryjeva supruga Danielle, no doživjela je poraz giljotinom u prvoj rundi.

Linker
24. travanj 2024 17:58