Ostalo

(VIDEO) Pogledajte govor kojim je Dana White podržao predsjednika SAD-a Donalda Trumpa

Dana White
 Republican National Convention / AFP
Pet i pol minuta hvalio je predsjednik UFC-a svog velikog prijatelja...

Kao i prije četiri godine, Dana White još je jednom podržao predsjednika SAD-a i svog prijatelja Donalda Trumpa kojeg početkom studenog čekaju novi predsjednički izbori.

White je u svom pet i pol minuta dugom govoru, puštenom na republikanskoj konvenciji, javno nahvalio Trumpa te istaknuo kako je njegovo vodstvo sada "potrebnije nego ikad prije."

Predsjednik UFC-a pohvalio je i Trumpov utjecaj na američku ekonomiju, nazvao ga je "jednim od najodanijih ljudi koje je ikad upoznao", a opisao ga je i kao čovjeka "punog energije te velikog radnika koji voli SAD i vjeruje u svoj narod".

Nije White propustio ni spomenuti UFC te je tom prigodom istaknuo kako je predsjednik SAD-a pomogao sportu u borbi protiv koronavirusa. Pritom je Dana, naravno, ukazao i na to kako se UFC prvi vratio na scenu...

Spomenimo kako prijateljstvo Whitea i Trumpa traje već godinama i upravo je Trump bio među najistaknutijim ljudima koji su podržali UFC u danima kada se danas najuspješnija MMA promocija s puno muke probijala po tržištu. Trump je Dani i društvu svojevremeno pomogao tako što im je otvorio vrata svog bivšeg Taj Mahal kasina u Atlantic Cityju u kojem su tijekom 2000. i 2001. godine održana tri UFC eventa.

Whiteov govor na republikanskoj konvenciji, koji je preko društvenih mreža podijelio i Trump, pogledajte u nastavku članka:

Linker
25. travanj 2024 00:05