Ostalo

(VIDEO) Pogledajte impresivnu završnicu Denisa Goltsova, idućeg Ishiijevog protivnika

Goltsov vs. Tiller
 screenshot (PFL)
Denis Goltsov novom je impresivnom predstavom pokazao zašto je prvi favorit PFL-ovog turnira teške kategorije. Prekidom u drugoj rundi savladao je Kelvina Tillera, nakon što ga je prije toga neko vrijeme kažnjavao opakim udarcima.

Bila je to borba koja je izravno trebala odlučiti poziciju prvopostavljenog borca teške kategorije. Denis Goltsov i Kelvin Tiller ušli su u nju nakon što je svaki od njih prvu borbu riješio prekidom u prvoj rundi. Goltsov je ušao u sam turnir kao novi borac, no uz velike najave, a Tiller se već iskazao prošle sezone i očekivala se sjajna borba.

Već je cijelu prvu rundu Goltsov pogađao Tillera na nogama, uz sjajno snalaženje u klinču, kad bi ovaj uspio skratiti distancu. Nije Amerikanac radio gotovo ništa dobro i bila je ovo zapravo u potpunosti dominantna runda. Druga runda krenula je tako da je Tiller srušio Goltsova, no Rus odmah radi tranziciju i završava u gornjoj poziciji. Počeo je pogađati udarce, uz kvalitetno održavanje pozicije i Tiller nije imao nikakve šanse ustati se. Ipak, u jednom trenutku je ispljunuo zaštitu za zube, što sudac vidi i daje mu negativni bod, ali isto tako podiže borbu na noge. Tiller to koristi za još jedno rušenje, no ponovno gledamo fantastičnu tranziciju Goltsova, koji okreće poziciju, a onda dolazi u poziciju za zatvori "specijalku" svog sunarodnjaka Alekseja Oleinika, ezekiel gušenje. Time je Goltson doveo svoj profesionalni omjer na 24-5.

31. listopada protiv Goltsova će se u četvrtfinalu boriti Satoshi Ishii. Teško je trenutno pretpostaviti što hrvatski borac može napraviti za zaustaviti ovakvu zvijer.

Linker
24. travanj 2024 19:18