Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je borilačka ikona brutalno nokautirana u posljednjoj borbi karijere

Lawal vs. Kapel
 screenshot
U noći s petka na subotu održan je Bellator 233, na kojem je svoju posljednju borbu odradio Muhammad 'King Mo' Lawal. Nažalost po njega, veliku karijeru završio je tako da je bio brutalno nokautiran. Pogledajte najbolje trenutke spomenute priredbe.

Glavna borba priredbe bila je ona u kojoj je John Salter savladao Costella Van Steenisa sudačkom odlukom nakon tri runde. Prve dvije su presudile u korist Saltera, no Van Steenis je vjerovao kako je u posljednjoj napravio dovoljno da ona bude bodovana 10-8. Nažalost po njega, s tim se nisu složili i suci.

Sunaslovna borba donijela je posljednji ulazak u kavez Muhammeda Lawala, no ikona ove promocije nije uspjela oprostiti se od fanova onako kako je bio cilj. Zapravo, doživio je jedan od najgorih poraza karijere. Već u prvoj rundi nokautirao ga je malo poznati Andrew Kapel te je veliko borilačko ime završilo karijeru s nizom od četiri poraza nokautom.

Na glavnom programu Bellator 233 priredbe održane su još dvije borbe. Arlene Blencowe je savladala veteranku Leslie Smith, dok je Tyrel Fortune nokautirao Azunnu Anyanwua, a sve najbolje dijelove borbi možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
24. travanj 2024 06:28