Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je sestra Sagea Nortcutta debitirala u ONE Championshipu

Padmi vs. Northcutt
 screenshot/Youtube
ONE Championship promocija pojačala je prošlog mjeseca svoje redove s još jednim članom tj. članicom obitelji Northcutt. Colbey, Sageova starija sestra uspješno je debitirala savladavši Putru Padmi. Pogledajte tu borbu i procijenite sami što može Sageova jednako talentirana sestra.

26-godišnja Colbey je poput svog brata ostvarivala vrhunske rezultate u karate natjecanjima, a iako se radi o starijem dijelu ovog para, kasnije je ušla u MMA vode. Bilo je to zapravo prije dvije i pol godine, kad je na eventu LFA promocija poražena nokautom u drugoj rundi od Courtney King. Nije bilo poznato hoće li se nakon toga Colbey vratiti borbama, no onda je došao poziv singapurskog ONE-a, promocije koja od njenog brata želi napraviti veliku zvijezdu. Za to će im trebati malo duže, budući da je Sage brutalno nokautiran u debi nastupu, no vjera u obitelj Northcutt je čini se velika.

Colbey je 22. studenog debitirala uz glasne najave, a protiv sebe je imala jednako neiskusnu Putru Padmi. Northcutt je oduševila u borbi svojim udarcima, posebno tehnikom nožnih udaraca i uvjerljivo je došla do pobjede sudačkom odlukom. Bilo je tu i ponešto "rupa", posebno po pitanju obrane od rušenja, no nije to ništa na čemu se ne može raditi i oko čega se ONE ne može pobrinuti. Sage je već ranije izjavio kako je prezadovoljan u ovoj promociji i da jedva čeka svoj povratak, a vlasnik ONE-a Chatri Sityodtong može biti vrlo zadovoljan time što je napravila njegova najnovija investicija.

ONE je na svom Youtube kanalu podijelio snimku te borbe. Pogledajte ju!

Linker
19. travanj 2024 18:34