(VIDEO) Pogledajte kako je sestra Sagea Nortcutta debitirala u ONE Championshipu

ONE Championship promocija pojačala je prošlog mjeseca svoje redove s još jednim članom tj. članicom obitelji Northcutt. Colbey, Sageova starija sestra uspješno je debitirala savladavši Putru Padmi. Pogledajte tu borbu i procijenite sami što može Sageova jednako talentirana sestra.

26-godišnja Colbey je poput svog brata ostvarivala vrhunske rezultate u karate natjecanjima, a iako se radi o starijem dijelu ovog para, kasnije je ušla u MMA vode. Bilo je to zapravo prije dvije i pol godine, kad je na eventu LFA promocija poražena nokautom u drugoj rundi od Courtney King. Nije bilo poznato hoće li se nakon toga Colbey vratiti borbama, no onda je došao poziv singapurskog ONE-a, promocije koja od njenog brata želi napraviti veliku zvijezdu. Za to će im trebati malo duže, budući da je Sage brutalno nokautiran u debi nastupu, no vjera u obitelj Northcutt je čini se velika.

Colbey je 22. studenog debitirala uz glasne najave, a protiv sebe je imala jednako neiskusnu Putru Padmi.  Northcutt je oduševila u borbi svojim udarcima, posebno tehnikom nožnih udaraca i uvjerljivo je došla do pobjede sudačkom odlukom. Bilo je tu i ponešto "rupa", posebno po pitanju obrane od rušenja, no nije to ništa na čemu se ne može raditi i oko čega se ONE ne može pobrinuti. Sage je već ranije izjavio kako je prezadovoljan u ovoj promociji i da jedva čeka svoj povratak, a vlasnik ONE-a Chatri Sityodtong može biti vrlo zadovoljan time što je napravila njegova najnovija investicija.

ONE je na svom Youtube kanalu podijelio snimku te borbe. Pogledajte ju!

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!