Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje trenutke japanskog Bellatora uključujući Fedorov veliki nokaut

 screenshot/Youtube
Bellator je objavio kompilaciju najboljih trenutaka borbi s programa Bellator 237 priredbe održane proteklog vikenda u ikonskoj Saitama Areni. Pogledajte kako je Fedor Emelianenko nokautirao Rampagea Jacksona te Michael Chandler Sidneya Outlawa, kao i dominantne predstave Michaela Pagea i Lorenza Larkina.

Dugo se čekao pravi Fedorov povratak u Japan, a onda se on dogodio protiv borca koji je također neke od svojih najvećih izvedbi odradio u Saitama Areni, u ringu Pride promocije. No, ovog puta Rampage Jackson nije bio niti sjena borca koji je nekada bio Pride legenda te kasnije i UFC prvak. Fedor je vrlo brzo sve riješio nokautom i time se oprostio od japanske publike. No, svoju borilačku karijeru još će neko vrijeme nastaviti.

Japanskoj publici Bellator je isporučio i svog do sada najvećeg borca, Michaela Chandlera, a on je iste oduševio nokautom protiv Sidneya Outlawa, time potvrdivši kako još jednom želi doći na vrh promocije u kojoj je proveo većinu karijere. Lorenz Larkin i Michael Page odradili su dominantne predstave protiv domaćih boraca, čiju je publiku ipak razveselila Kana Watanabe, kao i brazilski Japanac Goiti Yamauchi.

Sve spomenuto nalazi se u još jednoj sjajnoj Bellator "highlight" kompilaciji. Pogledajte!

Linker
15. travanj 2024 13:29