Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje trenutke prve borbe Cris Cyborg u Bellatoru

Cyborg vs. Budd
 screenshot/Youtube
Napokon je dočekan debi nastup Cris Cyborg u Bellatoru, a ona je kroz dominaciju vrijednu četvrtog pojasa neke elitne promocije potvrdila kako je s razlogom i dalje zovu jednom od najboljih svih vremena. Pogledajte najbolje trenutke te borbe.

Julia Budd najavljivana je kao prava protivnica za Cris Cyborg, što ne treba čuditi ako se pogleda njen rezime od deset pobjeda u nizu. Davno je doživjela posljednji poraz i s razlogom su neki vjerovali kako može nešto napraviti. I napravila je. Naravno, nije došla do pobjede, ali pružila je Cyborg jedan od većih otpora u njenoj karijeri te je svoj pojas prepustila tek u šampionskim rundama.

Cyborg je bila dominantna i uzela je svaku rundu ove borbe, to na bilo koji način nije sporno. Oduševila je kondicijski i taktički, polako slamajući čvrstu protivnicu udarac po udarac, minutu po minutu, rundu po rundu. Kraj borbe napokon je došao u četvrtoj, kad se dosadašnja prvakinja više nije uspijevala braniti na pravi način.

Pogledajte kako je to izgledalo! Cyborg je ponovno na vrhu, a Scott Coker je već ranije najavio kako će u promociju dovesti sve najbolje borkinje svijeta perolake kategorije te da će Cyborg napokon nastupati u izgrađenoj diviziji uz pravu konkurenciju. Preostaje da pričekamo i vidimo hoće li se to ostvariti.

Linker
25. travanj 2024 13:19