(VIDEO) Pogledajte težak poraz nokautom njemačkog 'fejk' Conora McGregora

Ako ste malo zagriženiji MMA fan onda ste vjerojatno čuli za njemačkog "fejk" Conora McGregora - Mauricea Adorfa. E pa on je proteklog vikenda na GMC 23 priredbi doživio prvi poraz u karijeri, a mnogi su radi toga slavili.

Ovaj relativno mladi njemački borac je do ovog vikenda imao tri pobjede u tri pofesionalna meča, a istaknuo se besramnim kopiranjem lika i djela irske superzvijezde. Adorf je iskopirao sve, od kompletnog imidža koji pozdrazumijeva bradu, frizuru, tetovaže, pa sve do pokreta kojima oponaša bivšeg UFC prvaka. Iskopirao je sve do posljednjeg detalja, od kretanja, načina na koji udara, pa sve do stila proslave. Samo sve to čini, očekivano, puno lošije od irske mega zvijezde. Inače nadimak mu je "The Great" što bi značilo "Veliki" ili "Veličanstveni".

Ovog vikenda Adorf se boorio protiv Alexandera Wiensa na GMC 23 priredbi. Malo je reći da nije prošlo dobro za "lažnog Notoriousa". Bio je uzdrman već nakon tridesetak sekundi prve runde, a konačni nokaut je stigao tek nešto kasnije. Mnogi su slavili radi prvog poraza Adorfa jer smatraju da je lažnjak, a ne ozbiljan MMA borac.  Za Wiensa je ovo bila 4. pobjeda u karijeri uz 1 poraz i 1 Draw.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!