Ostalo

(VIDEO) Prisjetimo se kako je Fedor za manje od minute zaustavio bivšeg UFC-ovog prvaka

 Screenshot (YouTube)
Fedor Emelianenko ovog će vikenda po 46. put zakoračiti na MMA borilište. Veliki ruski borac ponovno će se naći u 'svojoj' Saitama Super Areni, a ovoga će mu puta protivnik biti Quinton 'Rampage' Jackson.

Riječ je o okršaju koji će posebno cijeniti svi ljubitelji legendarnog PRIDEA budući da su i Fedor i Rampage u zlatno doba te japanske promocije ispisali neke od najljepših stranica u povijesti MMA-a.

Kako bi se fanovi dodatno zagrijali za novi nastup jednog od najvećih, Bellator je odlučio sve nas podsjetiti na veliku Fedorovu pobjedu nad Frankom Mirom. Emelianenko i bivši UFC-ov prvak susreli su se u travnju 2018. u četvrtfinalu Bellatorovog teškaškog Grand Prixa. Borba je to koja je potrajala samo 48 sekundi...

Fedoru će nastup na Bellatoru 237 biti prvi nakon 26. siječnja kada ga je u finalu teškaškog Grand Prixa za svega 35 sekundi nokautirao Ryan Bader. 43-godišnji Rus lovit će u Saitami 39. profesionalnu pobjedu (38-6-1 nc). S druge strane, 'Rampageu' će je ovo prvi i jedini meč u 2019. godini. Njega smo, podsjetimo, posljednji put gledali u rujnu 2018. kada je u San Joseu tehničkim nokautom svladao Wanderleija Silvu i tako se vratio pobjedama nakon poraza koje su mu prethodno nanijeli Muhammed Lawal i Chael Sonnen.

Linker
25. travanj 2024 02:25