Ostalo

(VIDEO) Stravična ozljeda u stilu Silve ili Delije samo za one jakog želuca

Stravična ozljeda
 Screenshot
Bellator je proteklog vikenda u SAP centru u kalifornijskom San Joseu održao svoju 226. priredbu. Na bogatom popisu borbi, koji su predvodili Ryan Bader i Cheick Kongo, vidjeli smo čak 20 mečeva, odnosno 40 boraca.

Ne čudi da neke od uvodnih dvoboja nismo stigli analizirati do sada, a mnogi od njih su bili vrijedni pažnje i vremena. Posebno zanimljive su bile glavna i sunaslovna borba uvodnog dijela. U "main eventu" je John Teixeira u meču perolake kategorije nokautirao Ashleigha Grimshawa, a samo dvoboj ranije smo vidjeli pobjedu Adama Picollottija, koji je prekidom u drugoj rundi svladao Jacoba Smitha i tako se vratio nakon poraza od bivšeg UFC prvaka Bensona Hendersona.

No, meč koji je radi svog vrlo ružnog završetka postao viralan jest onaj između Tysona Millera i Alberta Gonzaleza. Radilo se o dvoboju u "catchweight" kategoriji do 81.5 kilograma koji je završio zbog vrlo gadne ozljede već u prvoj rundi. Gonzalez je u jednom trenutku bacio unutarnji "low kick" desnom nogom i na svoju nesreću pogodio točno u koljeno protivnika. Potkoljenica je na očigled prisutnih u kavezu pukla poput grančice, a Gonzalez se našao u agoniji boli na parteru.

Stravična je to ozljeda s kojom su se susreli i Anderson Silva i Tyrone Spong i naš Ante Delija, koja iziskuje vrlo dugačku pauzu i mukotrpnu rehabilitaciju. Onima slabijeg želuca savjetujemo da možda preskoče video ispod teksta.


Linker
20. travanj 2024 18:31