Ostalo

(VIDEO) Tito Ortiz uputio ispriku Jonu Jonesu i Danielu Cormieru: Bio sam u krivu!

Tito Ortiz
Tito Ortiz se javno ispričao Jonu Jonesu i Danielu Cormeiru zbog komentara kojeg je prije nekoliko dana dao u emisiji Domenicka Natija. U tom intervjuu legendarni UFC prvak je izjavio kako je sposoban pobijediti Jonesa te da bi u meču s njim prošao bolje od Cormiera.

"Mislim kako bih protiv Jonesa prošao bolje nego Daniel Cormier. To je zbog toga što je Cormier niži tip većih nogu i većeg torza. On je velik, stvarno velik tip. Jon Jones je visok i dugačak. Ušao bih u njega i iskoristio bih poziciju. Mislim kako bih imao velike šanse savladati ga", izjavio je.

44-godišnji Ortiz je otišao korak dalje i također dodao kako bi UFC prvaka poluteške kategorije i jednog od najvećih boraca svih vremena mogao pobijediti i dan danas.

"Da, mislim da bih. Ukoliko bih imao pravi kamp, kao posljednji put kad sam se pripremao 18 tjedana, sto posto sam uvjeren kako ga mogu pobijediti. Još se nitko nije borio protiv Jonesa tako da mu se unio u lice i tamo ostao. Svi se pokušavaju izvana nadmetati s njim, a on je jednostavno predugačak da bi ti to uspjelo. To vam govorim kao trener i kao borac, to je način kako ga pobijediti."

Ortizovu izjavu je u medijima pročitao Cormier te je putem Twittera dao komentar.

"Ne! Umirem od smijeha", napisao je aktualni UFC prvak teške kategorije.

Shvativši da je otišao korak predaleko, "The Huntington Beach Bad Boy" se obratio Jonesu i Cormieru u video poruci na Instagramu gdje se obojici ispričao.

"Ova je poruka upućena Jonu Jonesu i Danielu Cormieru. Odradio sam intervju ranije u tjednu i novinar me pitao, 'Kako bih prošao protiv Jona Jonesa u svojim najboljim danima?' Moj odgovor je bio negativan i pun nepoštovanja prema obojici", započeo je svoju ispiriku Ortiz i zatim odao poštovanje UFC-ovim prvacima.

"Jon Jones, ti si jedan od najvećih prvaka poluteške kategorije koji se ikada natjecao u Octagonu. Daniel Cormier, ti si jedan od najvećih poluteškaša i najveći prvak teške kategorije koji se ikada natjecao u Octagonu. Obojicu vas iznimno poštujem i po prvi put u karijeri mogu reći da sam bio u krivu u ovom intevjuu. Stoga, nadam se da ćete prihvatiti moju ispriku jer vas obojicu poštujem kao nikoga drugog u tom kavezu."

Ortiz je unatoč godinama još uvijek aktivan borac. Nedavno je tako potpisao ugovor s promocijom Combate Americanas u kojoj će snage odmjeriti protiv veterana Alberta Del Ria. Bivši UFC prvak poluteške kategorije još uvijek nema datum za meč, ali je potvrdio da će se borba održati u međukategoriji do 97 kilograma.

View this post on Instagram

@JonnyBones and @DC_mma @ufc

A post shared by Tito Ortiz (@titoortiz1999) on

Linker
17. travanj 2024 01:53