Ostalo

(VIDEO) Večeras prvi dio Bellatora na Havajima, vraća se Warmaster!

Barnett vs. Markes
 screenshot/Youtube
Bellator je za kraj godine pripremio dvodnevni program na Havajima u obliku svoje 235 i 236 priredbe. Prvi event, koji još uz sebe nosi naslov 'Salute The Troops' održava se u noći s petka na subotu, a predvodi ga prva borba Josha 'Warmastera' Barnetta u promociji.

Program ove priredbe posvećene američkim oružanim snagama stacioniranim na havajskom otočju zapravo nije niti blizu kvalitetom onome što će fanovi pratiti noć kasnije, no samo ime Josha Barnetta dovoljno je intrigantno da se priredba poprati. Nakon što je uspio "izboriti "otkaz iz UFC-a, budući da je prema vlastitim riječima izgubio povjerenje u promociju, odradit će svoju prvu borbu u kavezu novog poslodavca.

42-godišnjem "Warmasteru" to će ujedno biti prva borba nakon rujna 2016. godine kad je savladao Andreija Arlovskog. Svoju 36. profesionalnu pobjedu (uz osam poraza) tražit će protiv još jednog bivšeg člana UFC-a, Ronnyja Markesa. Ovaj Brazilac također će debitirati u Bellatoru, ali ujedno i u teškoj kategoriji. Unatoč veteranskim godinama, Barnett je veliki favorit u ovoj borbi, a najavio je kako je u Bellator došao osvojiti titulu prvaka.

Sunaslovna borba donosi prvi Bellator nastup još jedne pridošlice s UFC iskustvom. To je Erik "Gojito" Perez koji će se boriti protiv Tobyja Miesha. S programa još svakako vrijedi spomenuti novi nastup velike Bellatorove uzdanice Alejandre Lare. 25-godišnju Kolumbijku, koja se u Bellatoru borila i za titulu prvakinje, čeka iskusna Veta Arteaga, također bivša izazivačica kojoj će ovo biti osma borba u promociji.

Ispod teksta pogledajte snimku jučerašnjeg vaganja, a ispod nje se nalazi i popis borbi na glavnom programu.

Bellator 235 - Glavni program

Josh Barnett vs. Ronny Markes

Toby Miesch vs. Erik Perez

Alejandra Lara vs. Veta Arteaga

Tywan Claxton vs. Braydon Akeo

Joey Davis vs. Chris Cisneros

Linker
23. travanj 2024 14:39