Ostalo

(VIDEO) Vitor Belfort trenira na Singapuru, izgleda i udara kao u najboljim danima

Yod i Belfort
 Instagram
Svojevremeno jedan od najopasnijih nokautera u svijetu MMA-a, Vitor Belfort, namjerava u najboljoj mogućoj formi dočekati svoj povratak profesionalnim borbama, koji bi se iduće godine trebao dobiti u kavezu azijskog ONE-a. Posljednje snimke s treninga otkrivaju kako nije upitno hoće li nastup dočekati spreman, barem što se tiče udaračkog dijela.

42-godišnji Vitor Belfort ozbiljno radi na svojoj formi pred povratak aktivnoj borilačkoj karijeri. Nekadašnji UFC prvak te kasnije dvostruki izazivač to će odraditi u kavezu ONE Championship promocije. Trenutno se nalazi na Singapuru, domovini svog novog poslodavca, gdje trenira u Evolve MMA dvorani, tamošnjem uvjerljivo najboljem timu, mnogi bi rekli najboljem i u cijeloj Aziji.

Belfortu to nije prvi posjet Evolveu. Zapravo je već iskusan u radu s tamošnjim trenerom Yodom, s kojim radi i ovog puta. Sam tim se njegovim posjetom pohvalio na svom Instagramu gdje je objavljen video na kojem možemo vidjeti kako Belfort izgleda impresivno, a jednako tako i udara. Podsjeća nas na izdanja iz 2013. godine, kad je izborio napad na titulu UFC-ove srednje kategorije serijom nokauta protiv Lukea Rockholda, Michaela Bispinga i Dana Hendersona. Uostalom, pogledajte sami.

Početkom ovom mjeseca Belfort je bio na Floridi u Hard Knocks 365 dvorani koju vodi sad već legendarni Henry Hooft. Odradili su nekoliko zajedničkih treninga, a "Phenom" je oduševio i Nizozemca.

"Vitor Belfort je još uvijek onaj pravi i to kada govorim o tehnici, preciznosti i snazi. Radio sam s mnogim velikim udaračima u posljednjih 31 godinu i on je na samom vrhu ako ćemo gledati po udaračkim vještinama", napisao je jedan od najboljih MMA trenera na svijetu, posebno specijaliziran za borbu na nogama.

Iako je prošlo već gotovo godinu dana otkako je Belfort potpisao ugovor sa singapurskom promocijom, još uvijek nije poznato kad će točno debitirati, no trebalo bi to biti u prvoj trećini iduće godine. Svoju posljednju borbu odradio je u svibnju prošle godine, kad je poražen od Lyota Machide. Njegovom sunarodnjaku je to također bila posljednja UFC borba, nakon čega je preselio u Bellator.

Linker
24. travanj 2024 10:29