(VIDEO) WWE doveo Velasqueza u ring Lesnaru, 'pao' opaki ground n' pound

Cain Velasquez svoju je profesionalnu hrvačku, odnosno kečersku karijeru doveo na viši nivo. Pojavio se u ringu najveće svjetske promocije, WWE, gdje se u tom trenutku nalazio njegov veliki rival iz UFC dana, Brock Lesnar.

WWE je priredio veliko iznenađenje svojim fanovima koji su jučer napunili dvoranu u Los Angelesu za priredbu imena "SmackDown". Dok se u ringu nalazio bivši UFC prvak Brock Lesnar, na ulazu u dvoranu pojavio se legendarni Rey Misterio u društvu nikoga drugog nego Caina Velasqueza. Brock Lesnar pokazao je koliko se dobro snalazio u WWE-u svojim vrhunski odrađenim ponašanjem u ringu, odnosno stanju šoka koji je kvalitetno uspio odraditi. Lesnar je inače svoj najteži UFC poraz doživio upravo od Velasqueza. Bilo je to u listopadu 2010. godine, kad ga je Cain doslovno prebio, tim mu putem oduzevši pojas prvaka.

Ljutiti Velasquez na kraju je došao do ringa, gdje je brzo došlo do "okršaja" u kojem je Lesnar takoreći izvukao deblji kraj nakon ground n' pounda. WWE prvak nakon toga se povukao iz ringa, u kojem je Velasquez ostao pozdravljati publiku. Čini se kako je ovo bio vrlo efektan način predstavljanja nove WWE-ove akvizicije, bivšeg UFC prvaka i jednog od najboljih te najpopularnijih MMA teškaša u povijesti.

Ovime je povratak Caina Velasqueza u UFC-oc Octagon dalji nego ikad. Poznato je koliko WWE dobro plaća, a koliko je manje znoja potrebno proliti nego za jednu UFC borbu. Naravno, kečerski treninzi također su teški i naporni, ali besmisleno je to usporediti s treningom za borbu gdje te netko može doslovno ubiti. Ako Cain ima ikakve šanse postati velika WWE zvijezda, teško je zamisliti da je UFC spreman u njegovu borbu uložiti novac kojim bi ga uspjeli nagovoriti na suprotni smjer karijere. Osim toga, on je više puta izjavio kako uživa u ovome čime se trenutno bavi. I tko mu to može ikako zamjeriti nakon svih onih ozljeda koje je prošlih godina doživio?

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!