Ostalo

Vitor Belfort želi da mu Joe Rogan bude u kutu za njegov ONE Championship debi

Legendarni Vitor Belfort je možda završio svoju UFC karijeru, ali Brazilac još uvijek ima želju natjecati se. Nakon odlaska u mirovinu 42-godišnjak je ove godine potpisao ugovor s azijskim ONE Championshipom i uskoro bi se trebao vratiti borbama.

Još uvijek nema informacija kada će Belafort točno debitirati za najveću borilačku promociju u Aziji i tko će mu biti protivnik. No bivši prvak UFC-a putem Instagrama je pozvao UFC-ovog komentatora Joea Rogana da mu bude u kutu za njegov prvi meč u ONE Championshipu.

"Joe Rogan i ja smo debiirali u UFC-u iste večeri. Ja sam postao najmlađi borac koji je ikada osvojio UFC turnir, a Joe je započeo svoju nevjerojatnu karijeru kao glas UFC-a. Obojica također poštujemo ONE Championship. Oni mijenjaju ovaj sport za borce i obožavatelje", napisao je Belfort u objavi i zatim pozvao Rogana da mu se pridruži.

"Joe Rogan, službeno te pozivam da mi budeš u kutu za moju prvu borbu u ONE Championshipu. Divim se tvojoj predanosti sportu i volio bih imati tvoje znanje i taj glas u svojem kutu."

Belfort je u Octagon prvi put kročio u veljači 1997. na UFC-u 12 gdje je slavio protiv Tra Taligmana i zatim za 43 sekunde nokautirao Scotta Ferrozzoa u finalu turnira teške kategorije. Imao je samo 19 godina. Rogan se iste večeri po prvi put pojavio pred UFC-ovim kamerama i vodio intervje s borcima.

Posljednji meč Belfort je odradio u svibnju prošle godine na UFC 224 priredbi u Rio de Janieru. U meču koji je trebao biti posljednji njegove karijere izgubio je teškim nokautom od bivšeg UFC prvaka i današnjeg člana Bellatora Lyota Machide.

View this post on Instagram

Joe Rogan and I made our UFC debuts on the same night. I became the youngest fighter to ever win a UFC ____, and Joe embarked on his incredible career as the voice of the UFC. We also share the same respect for ONE Championship. @yodchatri and his team @onechampionship are changing the game for fighters and fans. @joerogan, I would like to formally invite you to be my cornerman in my first ONE Championship fight. I admire your dedication to the sport, and I would love to have that knowledge, and that voice, in my corner. Joe Rogan e eu fizemos nossa estréia no UFC na mesma noite. Eu me tornei o mais novo lutador a ganhar um UFC ____ e Joe embarcou em sua incrível carreira como vocalista do UFC. Também compartilhamos o mesmo respeito pelo ONE Championship. @yodchatri e sua equipe @onechampionship estão mudando o jogo para lutadores e fãs. @joerogan, eu gostaria de convidá-lo formalmente para ser meu cornerman na minha primeira luta no ONE Championship. Admiro sua dedicação ao esporte e adoraria ter esse conhecimento e essa voz no meu corner.

A post shared by Vitor "The Phenom" Belfort (@vitorbelfort) on

Linker
17. travanj 2024 20:44