Ostalo

Vraća se La Liga: Favbet časti vrijednim bonusima, a Ivan Rakitić svojim prognozama!

Ivan Rakitić
 Favbet
Bundesliga i La Liga se vraćaju! Favbet igračima i dalje dijeli vrijedne bonuse!

Nogomet se vratio na europske travnjake! Nakon Bundeslige, kreće i La Liga. Na redu je 28. kolo iz kojeg smo za cijenjene igrače prvo izdvojili subotnji susret Mallorca – Barcelona, na koji se najbrže mogu kladiti putem besplatne Favbet aplikacije.

Katalonska momčad na čelu ljestvice s 58 bodova Real Madridu bježi samo za dva boda, dok se Mallorca bori za ostanak u La Ligi. Prognozu utakmice donosi nitko drugi već zvijezda Barcelone i ambasador Favbet-a, Ivan Rakitić.

„Drago mi je što je napokon počela La Liga! Barcelona sad treba zadržati prvu poziciju na ljestvici, što sigurno neće biti lako. Real Madrid nam puše za vratom i svaka utakmica nam je važna. U La Ligi su svi klubovi jaki, čak i oni s dna ljestvice. Recimo upravo se Mallorca bori za ostanak u La Ligi i to gostovanje neće biti lako. Ali vjerujem da ćemo pobijediti i učvrstiti prvo mjesto u La Ligi“

Favbet
Ivan Rakitić

Drugi susret koji smo iz Španjolske 1. lige izdvojili za svoje igrače je nedjeljni sudar Athletic Bilbaoa i Atlético Madrida.

„U tom će susretu sigurno biti rata na terenu! Bilbao je deseti i lovi sedmo mjesto ljestvice, odnosno ulazak u Europsku ligu. Atlético Madrid s druge strane bori se za Ligu prvaka i nalazi se unutar 5 bodova razlike sa Sevillom, Real Sociedadom, Getafeom i Valencijom, koji također žele u prestižno natjecanje. Atlético Madrid je slavio kod kuće u desetom kolu s 2-0, pa i ovaj put njima dajem prednost, iako igraju u gostima.“- rekao je Ivan Rakitić, ambasador Favbeta i igrač Barcelone.

Ovog vikenda očekuje nas još mnogo zanimljivih parova! Putem stranice Favbet.hr uz najveće tečajeve i vrijedne bonuse, kladite se na susret u Bundesligi između Bayerna i Borussije M., Schalkea i Bayera L. ili na utakmicu 1. HNL u kojoj se susreću Slaven Belupo i Osijek. Osim navedenog, još mnogo zanimljivih susreta pratite i putem mobile verzije stranice Favbet.hr.

Linker
19. travanj 2024 09:52