Ostalo

White može odahnuti, glavni osumnjičeni za stravičan napad ipak nije UFC-ov borac

Dana White
 Jason Silva/AGIF via AFP
Čini se da muškarac koji je prošlog tjedna u Teksasu upucao osam osoba ipak nije UFC-ov borac

Jedan je stravičan napad iz San Antonija bio privukao dosta pozornosti u borilačkom svijetu nakon što je muškarac, koji se predstavio kao UFC-ov borac, upucao osam osoba. Srećom, nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti, a policija je sada konačno uspjela doći do glavnog osumnjičenog.

"Zar ne znate vi tko sam ja? Ja sam UFC borac iz Kalifornije", govorio je napadač neposredno prije nego što je otvorio paljbu po civilima, odnosno nakon što je tako pokazao svoje nezadovoljstvo jer je s društvom udaljen iz jednog bara.

Korak bliže rješavanju ovog slučaja došla je policija koja je u četvrtak u Miamiju uhitila 37-godišnjeg Jeneliusa Crewa. On je, prema policiji, glavni osumnjičeni, a za njega se ispostavilo nikad nije nastupao u najpoznatijoj svjetskoj MMA promociji. Crewa čak nema ni u bazi podataka na Tapology stranici, gdje bi se gotovo pa sigurno našao da je nastupio i pod okriljem neke druge organizacije.

Podsjetimo, taj je slučaj prije nekoliko dana prokomentirao i predsjednik UFC-a Dana White uz riječi:

"Koliko je je*eno nevjerojatno to sra*e? Svijet je skroz poludio. Nadam se da to nije istina. Gotovo pa svakodnevno čujem takva sra*a. Znate li koliko samo ćelavih likova u ovome gradu hoda naokolo i predstavljaju se kao ja? Ne biste mi vjerovali da vam ispričam neke od tih priča. Ludo je sve to i nadam se da je i ovdje samo riječ o jednoj takvoj priči", rekao je White novinarima.

Linker
25. travanj 2024 08:48