UFC

Otkriveno koje dvije osobe će ovog vikenda biti u kutu Mikea Perryja

Mike Perry
 Screenshot (YouTube, UFC)
Mike Perry ovog se vikenda vraća u UFC-ov Octagon, a u kutu će ovog puta imati dvije osobe

Nakon što je za prošlu borbu u svom kutu imao tek djevojku Latory Gonzalez, Mike Perry nastavit će sa sličnom praksom i za UFC 255 borbu protiv Tima Meansa. UFC-ov borac velter kategorije pokušao je takoreći iznajmiti mjesto pokraj Latory te tako nekome priuštiti iskustvo pratnje UFC borca, no čini se da se s niti jednom ponudom nije bio zadovoljan. Javljali su se fanovi, čak i neke pornografske glumice (ponudu Kendre Lust je odbila sama Latory) pa i Darren Till, čija je ponuda zapravo bila najizdašnija, no rijetko tko je mogao biti siguran da je i ozbiljna.

Informaciju o Perryjevom kutu prenio je Ariel Helwani, a otkrio mu ju je Perryjev menadžer Abraham Kawa. Latory će ponovno biti tamo, neovisno o tome što se ovog puta nalazi u već osmom mjesecu trudnoće te još jedan Perryjev dugogodišnji prijatelj, no njegovo ime nije navedeno. Poznato je samo da u pitanje nije borac. Dakle, ponuda Darrena Tilla nije ozbiljno razmatrana. Uostalom, nedugo nakon što je istu postavio, Till je izrazio namjeru da usred borbe baci ručnik iz Perryjevog kuta.

Perry je ljetos napustio i tim u kojem je trenirao te se odlučio u potpunosti za sve borbe pripremati sam. U slučaju borbe protiv Mickeya Galla takav mu pristup nije naškodio, budući da je ostvario pobjedu, a vidjet ćemo kako će sad izgledati protiv puno iskusnijeg te opasnijeg Tima Meansa. Prvobitno planirani protivnik bio mu je Robbie Lawler, no bivši prvak morao je zbog ozljede nastup otkazati.

Linker
14. travanj 2024 20:07