UFC

'Panični' McGregor se obratio naciji i predsjedniku: 'Moramo uvesti blokadu! O ovome ovisi naša budućnost!'

Conor McGregor
 Screenshot
Bivši dvostruki UFC prvak i sportska ikona Conor McGregor je pozvao čelnike Irske da odmah krenu u akciju i blokiraju čitavu zemlju radi opasnosti od zaraze koronavirusom. Javnosti se obratio vrlo emotivnom porukom na svom službenom YouTube kanalu!

"Ovo je upućeno irskom narodu, predsjedniku Irske Michaelu D. Higginsu, viceadmiralu Mikeu Mellettu... sve vas jako cijenim i volio bih iznjeti neka svoja razmišljanja. Dok trenutačno debatiramo o tome trebali u uvesti potpunu blokadu, ja kažem da moramo!", započeo je svoj govor vidno uzbuđeni MMA borac.

"Svo vrijeme provedeno u debatiranju je bez razloga izgubljeno. Znam kada vidim tvrdog protivnika, a trenutačno je jedan takav ispred nas! Želim se obratiti svom narodu, velikom irskom narodu, ovo je bitka u koju moramo svi zajedno! Svi zajedno smo u crvenom kutu i čekamo gong!"

McGregor je pozvao na ujedinjenje čitavog svijeta i blokadu svih zemalja kako bi se spriječilo širenje COVID-19 virusa.

"Moramo se skupiti svi zajedno i sami lupiti po tom gongu. To uključuje sve narode svijeta. Potpuna blokada se mora učiniti i mora se učiniti upravo sada. Moramo se svi ujediniti, svi se moramo zatvoriti. Moramo zatvoriti svoje zračne luke, sve što nije neophodno, spriječiti putovanja", dodaje McGregor i u natavku zaključuje "da budućnost čitave Irske ovisi o ovom potezu!"

"Moramo se voditi primjerom zemalja koje su pogođene zarazom! Mi imamo privilegiju da to možemo predvidjeti i pripremiti se. Ako to ne napravimo, ne možemo se niti nadati boljem ishodu."

"Irska, mi to možemo. Idemo Irska, idemo svijet! Potpuna blokada! Moramo biti zajedno! Bog nas sve blagoslovio!", zaključio je bivši UFC prvak.

Linker
11. travanj 2024 18:39