Regija

Plazibat odradio vaganje pred Glory turnir, borit će se za pojas koji nosi ime jednog od najvećih

Antonio Plazibat
 screenshot/YouTube
Održano je vaganje za Glory 76 priredbu koja se sutra održava u nizozemskom Roterdamu

Glory Kickboxing napokon se vraća i to sjajnom priredbom koju će sutra predvoditi meč Badra Harija i Benjamina Adegbuyia, dok će se u sunaslovnoj borbi za titulu u velteru boriti aktualni prvak Cedric Doumbe i Karim Ghajji. Između dvije borbe za titulu održat će se finalna borba turnira čija će se polufinala održati na početku glavnog programa. Sudionik tog turnira i ujedno glavni favorit istog je Antonio Plazibat.

Adegbuyi je na vaganje za glavni ogled priredbe došao sa 117.1 kilograma, dok je Badr Hari imao 109.3 kilograma. Doumbe i Ghajji ostali su ispod granice svoje kategorije od 77 kilograma.

Od sudionika turnira, prvi su na vagu izašli Marciano Bhagwandass i Levi Rigters. Marciano je na vagu stao sa 116.8 kilograma, dok je Rigters, borac kojeg proglašavaju najvećim nizozemskim talentom, imao 108.9. Protivnik Antonija Plazibata, Nordinea Mahiedine je najlakši borac turnira, vaga mu je pokazao 105.4 kilograma. Plazibat je za ovaj turnir gotovo tri kilograma teži nego u svom prošlom nastupu. Nalazi se na 110.2 kilograma.

Pobjednik turnira osvojit će vrijedan trofej koji je Glory pripremio za ovu priliku. Riječ je o Raymond Dekkers pojasu. Za one koji ne znaju tko je Dekkers, riječ je o jednom od najboljih kickboksača u povijesti i strancu s najboljim rezultatima ikad postignutim na dva legendarna tajlandska stadiona. Veliki "Diamond" preminuo je 2013. godine sa samo 44 godine.

Ispod teksta možete pogledati vaganje. Glavni program priredbe započinje sutra u 21 sat, a Antonio Plazibat u polufinalu nastupa u drugoj borbi istog.

Linker
23. travanj 2024 14:47