UFC

Poirier je dobro pročitao McGregora, Irac potvrdio nagađanja i otkrio zašto želi baš taj revanš!

Conor McGregor
 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Nije slučajno to što je bivši dvostruki prvak izabrao Dustina za svog idućeg suparnika...

Conor McGregor potvrdio je nagađanja Dustina Poiriera i otkrio kako revanš s 'The Diamondom' vidi kao svojevrsne pripreme za potencijalni boksački meč s Mannyjem Pacquiaom.

"Ako se vratim na to i razmislim zašto želi ovaj meč, to je vjerojatno zato što cilja na borbu s Pacquiaom. Ne znam želi li UFC da on odradi još jednu borbu prije nego što mu dopuste onu s Pacquiaom ili je on taj koji želi imati meč još ove godine prije nego što se iduće posveti Mannyju. A koji je bolji način od toga da odmjeri snage s nekim tko se također bori iz kontra garda? Mislim da je to ono o čemu razmišlja i da želi borbu protiv takvog suparnika", iznio je svoje razmišljanje Poirier u razgovoru sa slavnim boksačkim trenerom Teddyjem Atlasom.

Nedugo nakon toga, oglasio se i Irac te potvrdio da ga je 'The Diamond' dobro pročitao.

"To je točno. Boks iz kontra garda. Nastavljam brustiti svoje MMA vještine preko teške konkurencije i to dok ulazim u pripreme za Mannyja. Nije lako prelaziti iz sporta u sport i onda se ponovno vraćati u drugi", poručio je Irac preko Twittera u odgovoru na Poirierov citat.

Spomenimo i da meč Conora i Dustina još uvijek nije potvrđen. Borci su zainteresirani, zainteresiran je i UFC, ali problem je nastao kod dogovaranja termina. Navodno Dana White i društvo ciljaju na datum u siječnju, dok bivši dvostruki prvak želi u Octagon još ove godine...

Linker
16. travanj 2024 13:19