UFC

Popis borbi koje je UFC do sada otkazao zbog pandemije koronavirusa

 UFC
UFC je do sada zbog epidemije koronavirusa ukupno otkazao tri priredbe. Pogledajte koje su sve borbe tako ostale bez svog datuma i mjesta održavanja te je trenutno upitno hoće li doći do novog ugovaranja ili će biti nekih promjena u 'matcmakingu'.

UFC je do sada službeno otkazao tri priredbe i s njime 37 planiranih borbi, no nitko ne može biti siguran da istih neće biti još veći broj. Fanovi su već do sada ostali bez nekoliko vrlo uzbudljivih okršaja pa smo odlučili kratko analizirati što je to promaklo svima onima koji s velikim nestrpljenjem čekaju povratak u normalu te nesmetano daljnje održavanje borilačkih priredbi.

UFC Figth Night 171

Priredba koju bismo, da nije otkazana, pratili prošlog vikenda, trebala je donijeti veliki povratak Tyrona Woodleya, ali i lov Leona Edwardsa na devetu uzastopnu pobjedu i osiguranje pozicije izazivača. Trebao se dogoditi i UFC debi Duška Todorovića protiv Johna Phillipsa, a na papiru je odlično izgledala i borba Paula Craiga protiv Ryana Spanna. Glavni program bio je malo slabiji, većinom baziran na domaće borce, od kojih neki još uvijek nisu uspjeli potvrditi svoju kvalitetu. Dva borca s ovog programa sastali su se na Cage Warriors 113 priredbi. Bartosz Fabinski u njoj je vrlo lako došao do pobjede nad Darrenom Stewartom. Njih je UFC upario nakon što im planirani protivnici nisu bili u stanju nastupiti na Cage Warriors priredbi.

Tyron Woodley vs. Leon Edwards
Danny Roberts vs. Nicolas Dalby
Jack Marshman vs. Kevin Holland
Darren Stewart vs. Marvin Vettori
Jack Shore vs. Geraldo de Freitas
Marc Diakiese vs. Jai Herbert

Paul Craig vs. Ryan Spann
Lerone Murphy vs. Gabriel Benítez
Molly McCann vs. Ashlee Evans-Smith
Mike Grundy vs. Makwan Amirkhani
John Phillips vs. Duško Todorović
Tom Aspinall vs. Jake Collier
Bartosz Fabiński vs. Shavkat Rakhmonov

UFC on ESPN 8

U neko bolje vrijeme, sad bismo najavljivali sjajnu priredbu u Portlandu sa senzacionalnim teškaškim okršajem kao glavnom borbom. Umjesto toga, živimo u nadi da će se uskoro situacija normalizirati te da ćemo Francisa Ngannoua protiv Jairzinha Rozenstruika gledati prvom prilikom. Sunaslovna borba između Raphaela Assuncaoa i Codyja Garbrandta otpala je već ranije, nakon ozljede bivšeg prvaka. Trebao se ovdje boriti uvijek popularni Matt Brown, kao i Greg Hardy nakon za njega neuobičajeno duge pauze od četiri mjeseca. Sam Alvey već je izrazio nezadovoljstvo otkazivanjem njegove borbe protiv Khalila Rountreeja, koji je ranije izjavio kako je ovo trebala biti posljednja borba njegove karijere. I uvodni program trebao je donijeti par poslastica i neizmjerno nam je žao ove priredbe koja bi nas jednako tako neizmjerno zabavila.

Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik
Matt Brown vs. Miguel Baeza
Greg Hardy vs. Yorgan de Castro
Sam Alvey vs. Khalil Rountree Jr.

Cody Stamann vs. Raoni Barcelos
Louis Smolka vs. Davey Grant
Marlon Vera vs. Eddie Wineland
Laureano Staropoli vs. Khaos Williams
Tecia Torres vs. Mizuki Inoue
Eric Spicely vs. Roman Kopylov
Jeff Hughes vs. Tanner Boser
Martin Day vs. Randy Costa

UFC Figth Night 172

Ova priredba bila je planirana za 11. travnja, no UFC nije ništa prepustio slučaju pa su otkazali i nju. Prvi put borba Alistaira Overeema i Walta Harrisa nije održana zbog Harrisove osobne tragedije, a sad se ispriječila svjetska tragedija. Na programu smo trebali popratiti najveću dosadašnju borbu Edmena Shahbazyana, borca koji ima cilj srušiti rekord Jona Jonesa i postati najmlađi UFC prvak u povijesti. Trebao se Shahbazyan boriti protiv Dereka Brunsona. Carla Esparza i Michelle Waterson na papiru su djelovale kao sjajna borba za ljubitelje ženskog MMA-a, dok se u kavez po prvi put nakon velike pobjedničke serije trebao vratiti Vicente Luque i to protiv uvijek atraktivnog Randyja Browna. Velika atrakcija u najavi bila je i borba uvodnog programa između Nika Pricea i Muslima Salikhova.

Alistair Overeem vs. Walt Harris
Derek Brunson vs. Edmen Shahbazyan
Carla Esparza vs. Michelle Waterson
Vicente Luque vs. Randy Brown
Eryk Anders vs. Krzysztof Jotko

Markus Perez vs. Alessio Di Chirico
Niko Price vs. Muslim Salikhov
Tristan Connelly vs. Alex da Silva Coelho
Cole Williams vs. Philip Rowe
Julia Avila vs. Karol Rosa
Don’Tale Mayes vs. Rodrigo Nascimento
Davi Ramos vs. Arman Tsarukyan

Linker
15. travanj 2024 18:15